Hamza sonuçtan çok memnun

Turkcell Demetevler Şubesindeki Numara Taşıma İşleminde Yaşanan Sorun!

08 Haziran 2023 19:29
Hamza'nın Teşekkür Mesajı
“Yakup Beye ilgilendiği için çok teşekkür ederim çok kibar ve ilgili biriydi gönül almasını iyi biliyor”

Turkcell Demetevler şubesinden numaramı Turkcell GSM operatörüne taşıdık, numara taşıma işlemi yapılırken görevli personel ilk 3 ay ücretsiz olarak paket taşımı olmayacağını böyle bir kampanyaları olduğunu ve aktif olduğunu bildirdi, ardından da 3 ay içerisinde bayiye uğrayıp paket taşımını engellemek için 20 TL ücret ile aynı özelliği kullanabileceğimi söyledi. Bayideki personele güvendiğim için gönül rahatlığıyla telefonumda vakit geçirirken dakikalarımın bittiğini ve ekstra 50 TL ücret kesildiğini gördüm.

Turkcell müşteri hizmetlerini aradığımda aldığım yanıtsa paket aşımının engellenmesi için hiçbir şeyin tanımlanmadığını bildirdi. Bayiyle iletişime geçmemi söylediler. Bayi ile iletişime geçince gelseydiniz uygulamadan tanımlardık şu an bir şey yapamayız gibi alaycı bir dille yanıt aldım. Turkcell firmasının bayisine giderken yakamızda kamerayla mı gitmemiz gerekiyor anlamadım.

09 Haziran 2023 07:54 (Şikayetten 12 saat sonra)

09 Haziran 2023 22:27

Merhaba Hamza Bey, Hizmet verdiğimiz her kanalımızdan müşterilerimize iyi bir deneyim yaşatmak isteriz. Amacımız, tüm müşterilerimizi memnun edebilmek ve sizlere en iyi hizmeti sunabilmektir. Bu konuda bayi çalışanlarımız düzenli olarak eğitimler almaktadır. Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, Turkcell ailesinin bir üyesi olarak bizleri uyardığınız ve eksiklerimizi tamamlama fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Hamza
13 Haziran 2023 08:54

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Online A Özel Kampanya Düzen-bazlığı

15 Haziran 2023 14:43
Turkcell'in Online A Özel Kampanya Düzen-bazlığı
Özen sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 21:20
"Arayan müşteri temsilcisi bayan arkadaşa iletişimi için çok teşekkür ediyorum sorunu giderdiğiniz içinde ayrıca teşekkürler"
Ufuk sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2023 21:35
"Teşekkürler her şey için"
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Feride
05 Aralık 2023 02:16