Turkcell Basın Tarifesi Mağduriyeti

29 Şubat 2024 13:40

Medya çalışanı olarak basın tarifesi üyesiyim. Bu yılda talep yöntemiyle evraklarımı gönderdikten sonra onaylanmama sorunuyla karşı karşıyayım. Bana yapılan dönüş ise, ünvan kısmında reklam satış müdürü olarak bir unvanın yer almadığı yönünde oldu. Ve bununla ilgili aynı ekipten aynı title ile bir arkadaşımın 1 ay önce ve bir diğer arkadaşımın da 1 gün önce yaptıkları başvurularının kabul edildi. Burada yapılan çifte standarttır. Gülünç duruma düşürülmektir. Bir kanun kural var ise bu herkes için geçerli olmalıdır, değilse herkese eşit davranılmalıdır.

Açık konuşayım, bunu her başvuru yaptığımda bu sorunları yaşıyorum. Farklı bir kontrata geçmemi sağlamak veya zarar ettirmek için yapıldığını düşünmeye başladım. Çünkü basın tarifesiyle alakalı arkadaşlara ya detaylı bilgi verilmiyor, ya da bilerek yapılıyor. Her yıl basın tarifesiyle ilgili yeni bir kural kanun eklenmemeli. Şu an da mağdur duruma getirildim. Süreçle ilgili kesin ve net çözüm beklediğimi belirtmek isterim. Olmayacaksa anlaşmalı olduğum diğer operatöre geçme adına hattımı iptal edeceğim onu da bildirmiş olayım.

29 Şubat 2024 13:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Şubat 2024 15:50
Ayla
Ayla
01 Mart 2024 14:36

Ben sorum ile ilgili cevap alamadım. Benimle aynı firmada aynı title ile çalışan kişinin basın tarifesinin onaylanması ve benim talebimin onaylanmamasını biri bana açıklasın

Atilla
13 Şubat 2024 11:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 20:39
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Şubat 2024 13:01

02 Mart 2024 16:11
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 19:28
Turkcell Kategorileri