Aykut sonuçtan çok memnun

Ödenmiş Borcun KKB Risk Raporundan Silinmemesi

24 Eylül 2024 12:43
Aykut'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunum 10 gün içinde çözüldü”

Turkcell borcum ödendiği halde ne icra dairesinden ne de KKB risk raporumdan bu borç silinmedi. Hala ortada arayıp bilgi alacağım bir avukat bile yok. Turkcell kendi kendine bir şeyler yapıyor, anlamadım. Sizin yüzünüzden sıkıntı yaşıyorum. Garanti Bankamda bloke var, risk raporumdan bu borç gözüküyor. Küçükçekmece İcra Dairesi'ne haricen tahsil edilmiştir yazısı yazıp bu borcu kapatmanız lazım. Çok mu zor? O zaman benim paramı gönderin, ben gidip direkt icra dairesinden kapatayım borcu, madem siz yapmıyorsunuz.

24 Eylül 2024 13:19 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Merhaba Aykut Bey, 20.09.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 21.09.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

24 Eylül 2024 13:47

Bilgi verildi fakat icraat yapan yok 1 saatte isteseniz çözersiniz fakat 1 tane ortada muhatap yok

04 Ekim 2024 14:08

Teşekkür ederim sorunum 10 gün içinde çözüldü

Abdullah

Kardeşim bana ulaşabilir misin herhangi bir hukuk bürosuna ulaşabildin mi başka bir avukat bulabildin mi ben bulamadım bana es hukuk diyorlar es hukuk bürosu Turkcell'le çalışmıyormuş

Abdullah

Kardeşim ben de mağdurum ben Turkcell olan borcumu ödedim hem de icra dairesine ödedim dosyamı icra dairesi kapattı ancak Turkcell'de borçlu gözükmüyor herhangi bir kara listede yok ama Türk Telekom'a gittiğimde Türk tl borcunuz bulunmaktadır diyor hiçbir işlem yapamıyorum karşıma sürekli çıkıyor başka kurumlardan da çıkıyor icra dairesini aradım bana dediler ki Turkcell avukat yok mu Turkcell avukata gelecek bize IBAN verecek bu parayı buradan alacak dedi ben de Turkcell müşteri hizmetlerinden avukat numarası aldım es hukuk bürosu avukat Selcuk ilbaş vekillikten çekilmiş dosyaya bakan yok ben parayı yatırdım para icra dairesinde duruyor o parayı oradan alacak bir avukat Turkcell'in avukatı parayı kasaya koyacak Turkcell'in benim de oradaki yasal takip o şey kalkacak zaman kalkacak mağdurum senin elinde herhangi bir hukuk bürosu var mı herhangi bir avukat var mı

Aykut

Maalesef bende de aynı sorun var ortada avukat yok kimseyle muhatap olamıyorum benim borcum Turkcell sisteminden silindi fakat icra dairesinden silinmedi bunlar nasıl bir şirket olmuşlar böyle anlamadım gitti

28 Kasım 2024 22:41

Ramazan
27 Ekim 2023 18:08

İcra Dosyam Kapandı, Hacizler Kaldırılmıyor: Mağduriyetim Giderilmiyor!

Muammer
01 Temmuz 2025 17:09