Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'un Taahhüt Yenileme Sorunu

Türk Telekom'un Taahhüt Yenileme Sorunu
05 Aralık 2024 14:11

Türk Telekom müşteri ile adeta dalga geçiyor. Geçen sene yeni bir tarife için ilk kez taahhüt verdim ve müşteri hizmetleri temsilcisi bu tarife için gelecek sene de aynı şekilde taahhüt verebileceğimi, ilk defa kullanılan tarifeler için böyle bir hakkımın olduğunu ve yenilemeli taahhüt ile aynı ücretle yenileyebileceğimi söyledi. Şu an taahhüdüm sona eriyor, yenilemeli taahhüt ile bir kez daha uzatmak istiyorum fakat Türk Telekom şu an bunu onaylamak istemiyor. Bunun için geçen hafta arayan müşteri temsilcisi de evet, böyle bir hakkınız vardı dedi fakat sonrasında hayır, böyle bir şey söylemedim dedi. Geçen sene taahhüt vermek için görüştüğüm müşteri temsilcilerinden biri ve geçen hafta arayan müşteri temsilcisi böyle bir hakkım olduğunu kabul etti ve tarife detaylarında bunun olduğunu söyledi. Türk Telekom işine geldiği gibi hareket ediyor ve müşteriye aldatıcı bilgi ve hizmet sunuyor. Eğer hemen taahhüdüm aynı şekilde yenilenmezse aldatıcı bilgi ve tarife nedeniyle Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kuruluna başvuracağım. Şu an ailemde kullandığımız iki hattımız için de bu şekilde bilgi verilmişti. Uygulamadaki yenilemeli taahhüt bilgisine dair ekran görüntüsünü de iletiyorum. Türk Telekom gereken cezayı alacak.

06 Aralık 2024 12:39

Türk Telekom oyalıyor ve talebim yerine getirilmiyor. Cevap vermeyip müşteri hizmetlerini arayın diyorlar. Beni oyalamayı bırakın 4441444 ü kesinlikle aramayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Ticaret Bakanlığı reklam kuruluna başvuruyorum aldatıcı bilgi verip 1 kez daha taahhüt yenilememenin cezasını çekeceksiniz. Türk Telekom gereken cezayı alacak

08 Aralık 2024 10:27

Türk Telekom dönüş yapmaya bile tenezzül etmiyor. Sürekli aldatıcı tarife bilgileri veriyorlar. Geçen sene görüştüğüm müşteri temsilcisi ve geçen hafta görüştüğüm müşteri temsilcisi 1 kez daha aynı koşullarda taahhüt yenileme hakkı olduğunu kabul etti sonra hayır böyle bir şey söylemedim dedi. Tüketici Hakem Heyeti ve Ticaret Bakanlığı reklam kurulu bu görüşme kayıtlarını dinleyince Türk Telekom gereken cezayı alacak son kez uyarıyorum hemen iki hattımız için de 1 sene daha taahhüdümüzü aynı şekilde yenileyin.

08 Aralık 2024 10:28

Müşteriden zorla yüksek ücretle taahhüt almak istiyorlar derhal hakkım olan 1 sene daha taahhüt yenilemeyi gerçekleştirin aksi takdirde aldatıcı ayıplı tarife bilgisi vermeniz nedeniyle gereken cezayı alacaksınız kesinlikle yasal süreci başlatacağım

25 Aralık 2024 22:07

Türk Telekom müşteriyi aptal yerine koyuyor taahhüt yenileme hakkımıza ve bu şekilde bilgi vermelerine rağmen taahhüt yenilemiyorlar. İki hattımızı da farklı bir operatöre taşıyacağım ve Tüketici Hakem Heyeti ile Ticaret Bakanlığı reklam kuruluna Türk Telekom hakkında ihbarda bulunacağım aldatıcı tarife bilgisi ile taahhüt alıyorlar ve taahhüdü yerine getirmiyorlar. Türk Telekom gereken cezayı alacaktır

25 Aralık 2024 22:11

Artık sabrım taştı bu iş bitti iki hattımızı da gelecek hafta başka operatöre taşıyacağım ve aldatıcı tarife bilgisi nedeniyle Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Ticaret Bakanlığı reklam kuruluna başvuracağım Türk Telekom müşteriyi yüksek fiyatlara zorlayabileceğini sanıyor ama gereken cezayı alacak

31 Aralık 2024 01:49

Artık Tüketici Hakem Heyeti ve Ticaret Bakanlığı reklam kuruluna başvuracağım bu iş çok uzadı gereken cezayı alacaksınız derhal taahhüdümüzü yenileyin

31 Aralık 2024 01:51

Taahhüdüm bitmek üzere gelecek hafta bitiyor iki hattımızı da başka bir operatöre taşıyacağız ve Türk Telekom hakkında aldatıcı tarife bilgisi vermesi nedeniyle Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Ticaret Bakanlığı reklam kuruluna başvuracağım derhal taahhüdümüzü yenileyin bu işin sonunda ağır ceza alacaksınız.

10 Nisan 2024 14:58
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 00:29
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Yenileme Sözünün Tutulmaması Ve Zamlı Fiyat Uygulaması

09 Ekim 2025 17:06
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Bitmesine Rağmen Süreçte Sürekli Hata Ve Mağduriyet

27 Haziran 2025 01:06