Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Yanlış Bilgi İle Ürün Sattı

15 Ocak 2024 15:07

31.12.2023 tarihinde faturaya ek telefon aldım, Tecno Spark 10 Pro modelini almak için gittim. Limitim yetersiz olduğu için satıcı kadın, Tecno Spark 10 modelini almamı önerdi ve özelliklerinin aynı olduğunu, tek farkların RAM ve hafıza olduğunu belirtti. Ben de satıcının sözüne güvenerek, 'Tamam' dedim ve ürünü aldım. Telefonu açıp uygulama kurduktan sonra, birkaç oynadığım oyunu yükledim. Oyunları oynarken donma ve kasma sorunları fark ettim. İki telefon arasındaki farkları incelediğimde, telefonların çok farklı özelliklere sahip olduğunu gördüm. Telefonu geri götürüp durumu anlattım, satıcı 'Bize kimse işlemci sormuyor' gibi bir cevap verdi. 'Bu iki ürünü aynı özelliklere sahip diye verdiniz' diyorum; işlemciyi özellikten saymıyorlar ve özelliklerin sadece RAM ve hafızadan ibaret olduğunu anlamış oldum. Türk Telekom bu süreçte 15 gündür mağduriyetimi gidermek adına hiçbir yol kat etmemiş. Arayıp soruyorum, firmaya mail atılmış ve 'Cevap bekliyoruz' diyorlar. 8 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Taahhüdüm bitince firma ile müşteri olmayı bırakma kararı aldım.

22 Haziran 2024 09:02
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 22:52
Türk Telekom'dan Aldığım Telefonlar Sürekli Arızalanıyor!
Asrın sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 19:27

20 Temmuz 2024 15:35