İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Tivibu Altyapı Olmama Sorununundan Dolayı Mağdur Edildim

11 Temmuz 2024 16:48

Türk Telekom. Evde internet ve Tivibu kullanıyorum. İstanbul'dan Van ili Özalp ilçesine göçtüm. Burada da Türk Telekom ve Tivibu'yu taşımak istediğimde. Müşteri hizmetleriyle görüştüm müşteri hizmetleri bana. Türk Telekom evde internet altyapısı olduğunu ancak Tivibu altyapısı olmadığını sadece çanak anten kullanarak Tivibu kullanabileceğimi söylediler. Tivibu'yu kullanmayıp evde internet kullanmak istediğimde. Türk Telekom bayisine. Tivibu kutusunu bırakmam gerektiğini söylediler. Ancak ilk bulunduğum ilçede Türk Telekom bayisi olmadığından ve sadece merkezde olduğundan Van merkeze de yaklaşık 80 kilometre mesafede oturduğum için gidip buraya Tivibu kutusunu bırakmam gerektiğini söylediler. O zaman çanağa çevirin dediğim zaman Tivibu kutusunu bunun ayrı bir işlem olduğunu ofisten gerçekleşmesi gerektiğini söylediler Ancak burada ofis bulunmadığını söylediğinde merkezden halletmem gerektiğini söylediler. Merkezde 80 kilometre uzakta olduğu için aradığımda herhangi bir şekilde telefonu açmadılar. Türk Telekom'un Tivibu altyapısının olmamasının sorununu benim çözmemi 80 kilometre yol gitmeme işte bununla alakalı ofiste görüşmem gerektiğini söylüyorlar ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Beni mağdur ettiler. Bu konuda acilen çözüm bulunmasını Türk Telekom tarafından talep ediyorum.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 21:12
Türk Telekom Tivibu Modem Kiralama Ücreti Usulsüzlüğü
Türk Telekom Tivibu Modem Kiralama Ücreti Usulsüzlüğü
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 13:06
Recep sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 14:46
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 19:38
Türk Telekom'un Port Karmaşası Ve İletişim Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 23:31
Türk Telekom Evde İnternet Bağlantı Sorunu