Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Pişmanlıktır. Türk Telekom Pişmanlıktır. TT Pişmanlıktır.

01 Eylül 2024 00:24

Türk Telekom faturasız hat kullanıyorum. Kullandığım paket 50GB 380 TL'dir. 28 günlük paketim gece saat 12'den sonra yenilenmesi gerekirken 10GB kalan internetime rağmen gece saat 12'den sonra internetim olmayacağı ve otomatik yenilenmeyeceği için erkenden 400 TL yükleme yaptım. Önceden 20 TL vardı toplam bakiyem 420 TL oldu. Saat gece 12 öncesi 10GB internetim olduğu halde tüm internetimi sıfırlayıp 420 TL'yi de sıfırladılar. Müşteri hizmetlerini aradım yok internetin bitmiş, yok kalan internetin neye gitti bilmiyoruz diyerek 420 TL'yi hiç ettiler. Mecbur 400 TL daha yükledim. Bir gecede 380 TL olan paketime 820 TL harcamak zorunda bıraktılar. Bu d*kandırıcılık sistemini kabul etmediğim gibi paramın iadesini talep ediyorum. Zaten düşük MB internet sunup fahiş fiyat uygulanıyor. Bir de üstüne t*katlama eklenince kabul edilemez olur. 10-15 yıllık Türk Telekom müşterisiyim. Buna rağmen hala uyanıklık yapıyorsanız kusura bakmayın çıkmak şart olmuştur. Türk Telekom diğer operatörlere göre ucuz olabilir ama gerek çekim hızı gerek başka yönleriyle kalite olarak sıfırdır. Türk Telekom Pişmanlıktır, Türk Telekom Pişmanlıktır, Türk Telekom Pişmanlıktır!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 18:14
Türk Telekom Mobil Uygulama Taahhüdü Ve Zararın Giderilmesi Talebi
Türk Telekom Mobil Uygulama Taahhüdü Ve Zararın Giderilmesi Talebi
Erkin sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 05:24
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 11:03
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 11:06
Duhan sonuçtan hiç memnun değil

Paket Yenilenmedi, TL'lerim Kayboldu!

05 Aralık 2024 23:34
Paket Yenilenmedi, TL'lerim Kayboldu!

Türk Telekom Kategorileri