Cenk sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 20:26

Önceden TT Mobil müşterisiydim Vodafone'a geçtim çekimini beğenmeyerek 40 gün sonra yeniden TT Mobil e geçiş yapmak istedim. Müşteri hizmetlerini 2 kere arayıp teyit ettim ben yeni müşteri tarifesinden faydalanabilecek miyim diye. İkisi de onay verdi. Fotoğrafını attığım tarifeden başvuru yaptım gün içinde de müşteri hizmeti tekrar beni aradı ona da sordum o da bu tarifeyi alabileceğimi söyledi. Yani 3 kisi de onay vermiş oldu ve Dijital Kurye ile hattım geldi. 25 aralıkta hat geçişi sağlandı. Sonra mesaj ile geçmeye çalıştım fakat son 60 gün içinde olabilir. Gibi mesaj geliyor fakat tarifemde de gözüküyor. Müşteri hizmetleri konuşma detaylarını dinlemek için kayıt açtı. Ana bayiye gidiyorum onlarda bir şey anlamıyor kaç kere aradım çözüm sunamıyorlar. Biri diyor ki geçtiğiniz tarife kapanmış 195 TL imiş. Diyorum ki kapanan tarifeyi bende görüyorum o Kasım 24 ünde kapanmış bu aktif zam geldi. 235 oldu ve başvur seçeneği üzerinden başvurdum. Linkini de ekleyim bakın. Belirli bölgelere özel olduğu için mi desem. Bende Mernis adresi de dahil zaten Ankara Mamak adresinde ikametgahım var. Annemin hattından kendi numaramı girerek işlem yapmaya detay öğrenmeye çalışıyorum. Telefon kapanıyor. Çıldırmak üzereyim. Ayrıca mail olarak tarifenin ekran görüntüsü ve linkini de attım hala dönmediler. Pişman oldum. Bu kadar iş bilmezlik olmaz hepsi birbirinden farklı konuşuyor. Linki de budur. Sistem kabul ederse https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/yeni-sehrimde-avantaj-3-ay-20gb

Cenk
Cenk
26 Aralık 2023 12:19

Vallahi de billahi de konuştuğum 2 müşteri temsilcisi de onay verdi paketi alabilirsiniz yeni müşteri olarak diye. Ama onları ben aradığım için göremiyorlarmış. Beni hat taşıma için arayan 3. Konuşmayı dinleyip hata yoktur diye mesaj atmışlar, gülüyorum buna. Ben bu kadar emin olmasam sizden ok almasam niye geçeyim? Kaldı ki o kişiye de sordum bu pakete geçeceğim diye.   Paketin linkini atıyorum hali hazırda aktif paket temsilci bunu bile göremiyor

16 Ekim 2024 18:08
Mücteba sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 15:13
Türk Telekom'dan Haksız Fiyat Artışı Ve Zaman Kaybı
Caner sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 23:33

05 Eylül 2023 22:25