Selda sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Titreşimi Bozuk Titreşimli Yüz Cihazı

19 Ağustos 2024 21:43

Trendyol üzerinden Moen firmasından 10 Haziran da yüz, boyun ems güzellik cihazı adında bir ürün aldım. Ürün kısaca üç farklı modda ve ışıkta titreşimle çalışan bir yüz germe cihazı. Yani cihazın tercih sebebi titreşimle yüz kaşlarını hareket ettirmesi. Bunu özelikle belirtiyorum çünkü yapılan alışverişlerin 10 undan neredeyse 8 i kısa sürede titreşimin bozulduğunu belirtmiş. Bu yorumlara rağmen ön yargılı olmamak adına ürünü aldım. Yine ürünü uzun süre kullanmışım bir buçuk ay gibi bir sürede titreşimi bozuldu. Mevcut ışıklarını da aydınlatmada kullanamayacağımıza göre ürün çöp hükmünde. Trendyol üzerinden firmanın ürünü incelenmesi için gönderdim ki benim muhatabım ve bu alışverişi yapma sebebim Moen diye bir firmanın varlığından bile habersizken Trendyol a olan güvenimdendir. Ürün incelendi ve üretim hatası bulunmadı. Üretim hatası? Bu kapsama girmesi için ne gerekiyor? Bir buçuk ay bile kullanmadan ürün bozuluyor ve bunu firma üstlenip gidermek için çaba göstermiyor. Ürünü değiştirmelerini istemedim sorunu gidermeleri yeterliydi ama demek ki sorun Trendyol un satış politikasına güvenmek,
ürünü bu isim altında satan firmaların bunca şikayet yorumlarına rağmen satışının devam etmesi ve ürünün arkasında kimsenin durmayışına göz yumulması.
Yani kısaca ürününün arkasında durmayan firmadan uzak durmak gerekiyor.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Bozuk Ems Güzellik Cihazına Çözüm Bulmuyor

Hatice
01 Eylül 2024 18:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 20:20
Adalet sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Yüz Ve Boyun Kırışıklık Giderici Moen

Adalet
13 Ağustos 2024 21:48
Sofra sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol İade Sürecinde Mağduriyet Ve Ücret İadesi Sorunu

24 Ağustos 2025 00:49