Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Karaca Züccaciye Karaca Ürün İade Bedeli

Karaca Züccaciye Karaca Ürün İade Bedeli
06 Aralık 2023 20:50

Karaca cep telefonu uygulamasını yıllardır kullanıyorum. Düzenli olarak bu markadan ve mağazadan alışveriş yapıyorum. Ancak Karaca'nın uygunsuz bir uygulaması nedeniyle, almış olduğum ürün bedeli 219,99 TL iken tarafıma 192,59 TL olarak iade yapıldı. Sorularım şu şekildedir;
1. Karaca'dan aldığım ürünün iptalini ben gerçekleştirmedim. Aldıktan bir hafta sonra bile ürün hala mevcut durumdaydı.
2. Muhtemelen ürünün fiyatını artıracaklar, bu yüzden ürün yokmuş gibi iptal ettiler.
3. Bu süre zarfında ödediğim parayı kullanmışlar ancak benden masraf kesintisi yapmış olabilirler.
4. Kendi hataları sonucunda ürün iptali yapmalarına karşın, paramı eksik iade ettiler.
5. İndirimli ürün alındığını söyleyebilirler. Farklı ürünlerle birlikte bu ürünü toplu olarak aldım ve bu ürün üzerinde herhangi bir indirim uygulanmamıştı. Ancak diğer indirimli ürünlerden kesinti yapılmış olabilir.
6. Karaca'nın bu küçük hesapları nedeniyle, (yaklaşık 5-6 bin TL değerinde ürün almayı planladığım ve aylık olarak bu kadarlık alışveriş yapmayı düşündüğüm bir dönemde) hesabımı dondurdum.
7. Karaca, 27,00 TL kazanç sağlamaya çalışırken, aslında sadık bir müşteriyi kaybetti.
Şikayetim, böyle bir markanın küçük hesaplar peşinde koşarak kendi hataları yüzünden hem ürün göndermemesi hem de ödediğim bedelden daha az iade yapmasıdır.
Ben bir daha alışveriş yapmamaya karar verdim. Diğer müşterilere de iadelerde benzer sorunlar yaşayabileceklerini hatırlatmak isterim.

09 Ocak 2025 14:45
Muhammed sonucu yetersiz buldu

İptal Edilen Ve Teslim Edilmeyen Siparişlerde Eksik İade Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

11 Ağustos 2025 19:42
iptal-edilen-ve-teslim-edilmeyen-siparislerde-eksik-iade-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.jpg

11 Ekim 2023 21:11

02 Ekim 2024 23:01
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 22:01
Karaca Züccaciye Karaca Paramı Vermiyor Ürünü De Vermiyor