Karaca Züccaciye Karaca Multichef Artisan Dijital Ekran Hamur Yoğurma Makinesi Sorunu

20 Ekim 2023 20:56

Karaca Multichef Artisan dijital ekran hamur yoğurma makinesi aldım 14 gün oldu fakat 3/4 dakika çalışıyor ve makine kapanıyor. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Mağazaya gittiğimde Karaca'nın kendi uygulaması üzerinden aldığınız için mağaza olarak biz herhangi bir değişim veya arıza kaydı açamıyoruz servise gidin dedi. Servise gittiğimde de makineyi boşta çalıştırmışlar yükte değil makinenin çalışma sistemi bu herhangi bir arızası yok diye geri gönderdi. Fakat makine 4 bardak unu yoğurup hamur haline getiremiyor sürekli devre dışı kalıyor 2 bardak bulgurdan çiğ köfte yapmaya çalıştığımda yaklaşık 3-4 saat sürüyor çünkü her bir dakikada bir makine kendini korumaya alıyor. Yeniden çalıştırmam için yarım saat veya 40 dakika motorunun soğumasını beklemem gerekiyor. Bu şekilde 1800 watt olan bir makineden ben nasıl verim alabilirim ki bu makine ile kıyma çekeceğimi belirttim halde hamur yoğuramıyorum kıymayı nasıl çekebilirim. 7500 lira para verdim. Kesinlikle hak etmiyorlar. Hakkımı da helal etmiyorum.

Reyhan
20 Ekim 2023 21:52

Video sorunu tamamen anlatıyor.

Karaca Züccaciye Yanlış İade Ve Eksik Ücret Sorunu

Behcet
13 Ocak 15:38
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Mutfak Şefi Pişmanlığı

29 Şubat 2024 13:09
Karaca Züccaciye Hamur Yoğurma Makinesi Motor Bölümünde Aşırı Isınma

Fatma
27 Haziran 2023 14:20
Lütfiye sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Multichef Pro Hamur Yoğurma Makinesi Eksik Parça Ve Çözüm Eksikliği

Lütfiye