Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 20:16

Karaca Mağazalarından aldığım Airfrey Pro cook duo ilk pişirmede dışarıya yoğun şekilde buhar çıkışı yaptı. Bunun üzerine mağaza ile iletişime geçtim direkt olarak değişim sağlamadılar servise gönderilmeli dediler sanki kullanıcı hatası gibi neyse ki servisten sıfırı ile değişim yapıldı. Sıfır gelen ürünü bir kere huzursuz olduğumuz için iade etmek istedik ancak servisten gelen ürünlerin değişim ve iadesi yapılamayacağını belirttiler. Tabiri caizse zorla ürünü kabul ettirip iade almamak için kırk takla atıyorlar

Melike

Yeni gelen üründe sorun var mı acaba

Muhammet

Melike Hanım Selamlar, Yeni gelen üründe de benzer sorun mevcut fakat sanırım bu kronik bir şey şöyle ki; Yalnızca Airfrey modunda iken ön hazneden buhar çıkışı yapıyor ürün oda belirli bir sıcaklık derecesine ulaşınca gidiyor diğer modlar da böyle bir sorun mevcut değil. İçinize sinmediyse servise gönderebilirsiniz 3 gün içerisinde değişim aldılar benden fakat sorun kısmen devam ediyor.

Melike

Bizde Karaca Air Pro cook duo xxxl 2 hazneli olandan aldık aşırı derecede ön hazneden buhar çıkıyor dun almama rağmen iade edemiyorum servis önerisi yapıyorlar bu nasıl bir saçmalık 14 gün içinde iade edebilirsiniz demişlerdi simdi kabul etmiyorlar

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Aır Pro Cook Duo Kapak Sıkı Kapanmaması Buhar Ve Isı Kaçırma

Berkay
18 Ocak 2024 03:25

Burcu
21 Şubat 2024 15:54
Karaca Züccaciye Hasarlı Airfryer Ve Fiyat Farkı Sorunu
Karaca Züccaciye Hasarlı Airfryer Ve Fiyat Farkı Sorunu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Air Pro Cook Duo 8IN1 Köz Hayal Kırıklığı: İade Ve Değişim Talebi

Ali