19 Temmuz 2024 01:20

Karaca'dan bir alana bir bedava tabaklardan on adet aldım. Tabakların dört tanesi, evde düşük dereceli programda sıvı deterjan kullanarak yıkamam sonucunda çizikler ve derin çatlaklar oluştu. Üretim hatası olduğunu düşünerek aldığım Çankaya Kuzu AVM Karaca mağazasına gittim. Ancak üründe gözle görülür çatlaklar olmasına rağmen, ürünün tamamen ayıplı mal kategorisinde olmasına rağmen fabrikaya göndermeleri yerine hiçbir şekilde ne değişim ne para iadesi ne de 'araştıralım, fabrikaya gönderelim' şeklinde bir çözüm önerdiler. Çünkü ürünün hatalı olduğunu onlar da biliyor; bir alana bir bedava olarak sattıkları ürünlerin hatalı olduklarını bildikleri için araştırmak için fabrikaya göndermiyorlar. Tüketici hakeme başvuracağımı, İş Güvenliği Uzmanı olduğumu ve hakkımı arayacağımı söyledim. Bana, 'Dikkat edin. Hakaret içerikli başvuru yapmayın. Hakkınızda soruşturma açılır, ' denildi. Karaca markasının ürünlerinden, sattıkları malın arkasında durmamalarından şikayetçiyim. Tabakların reyonunda 'bir alana bir bedava' ve 'bulaşık makinesinde yıkanmaz' uyarısının olması gerektiğini, aksi takdirde müşteriyi mağdur ettiklerini söylememe rağmen, 'Yapacak bir şey yok, ' denildi. Ayrıca, Şubat 2024 tarihinde bir alana bir bedava kampanyasından Diamond model tava aldım. Tavayı evde basit yumurta için kullandım, yumurta tavaya öyle bir yapıştı ki ürünü derhal aldığım Çankaya Kuzu AVM Karaca şubesine getirdim. Şubedeki görevli incelemek üzere fabrikaya gönderdi. Fabrika, ürünün hatalı olduğunu ve tarafıma iade ya da değişim yapılması gerektiğini iletti. Ancak aylarca aynı mağaza, Kuzu AVM Karaca mağazası, bana değişim için 7 ay tava veremedi. Başvurmaktan yorulduğumu ifade edip tava yerine başka ürün almak zorunda kaldım. Yerine aldığım tabaklar da bir yıkamada çatladı ve derin çizikler oluştu. Fabrikanın 'değişim yapın' talimatına uymayan, bana yeni tava vermeyen, onun yerine başka ürün almaya mecbur kaldığım ve aldığım yeni ürünlerin de ayıplı mal çıkmasından ve mağduriyetimi gidermeyen öncelikle Kuzu AVM Karaca mağazasından şikayetçiyim. Eminim ki bu şikayeti okuyan Karaca markası yetkilileri ürünü incelemeye alıp mağduriyetimi giderecektir.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 18:32
Tuba sonuçtan çok memnun

29 Mart 2025 06:08

22 Kasım 2023 09:35
Karaca Mutfak Kalite Düşüklüğü Ve Çalışanların Üslup Yanlışlığı!
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 18:18
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 19:47

Karaca Züccaciye Kategorileri