Serdinç sonuçtan memnun

06 Aralık 2024 10:11
Serdinç'nin Teşekkür Mesajı
“Süreçte destekleri için Müşteri Hizmetlerinden Gizem Hanım'a ayrıca teşekkür ederim.”

6 Kasım 2024 tarihinde Karaca 1353 espresso makinesini satın aldım. İlk günden beri üründe bir sorun var, espressoyu ılık veriyor, süt köpürtme yapmıyor. Müşteri hizmetlerini 11 kasımdan beri arıyorum ancak bir türlü muhatap biri ile görüşemiyorum. Makine espresso için yeterli ısı vermiyor. Bir fincan kahve yaptıktan sonra ikinci fincan için ısıtma yapmıyor, kendini hazırlayamıyor. Şu durumda ciddi mağduriyet yaşıyorum. İnceleme talebi oluşturup ürünü servise incelenmesi ve sorun varsa 1-1 değişim ya da farkını vererek daha üst segment bir model için talepte bulundum. Çok hızlı bir sürece rezistans değişimi yapıp tarafıma göndermek için kargoya vermişler. Sıfır bir ürün için parça değişimini kabul etmiyorum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde de ürünün kargolanmasına müdahale edemediklerini iletiyorlar.

Bu üründe bazı serilerinde soru var anlaşılan. Almanızı önermiyorum. Benim gibi mağduriyet yaşarsınız.

08 Aralık 2024 14:25
Karaca Espresso Makinesi İle Yaşanan Isı Ve Servis Sorunları

Ürünü servise gönderdim. Servis rezidansı değiştirmiş ve "kirli" bir şekilde göndermiş. Ürünü test ettim ve gönderdiğimden pek bir fark göremedim. Tekrar servise göndereceğim.

20 Aralık 2024 14:35

Karaca biraz uğraştırma sonucu ürün bedelini iade etmek için link oluşturdu. Tam iade alacakken arızalı ürün yerine Karaca mycaffe Barista S10 Entegre Süt Hazneli, Espresso, Latte ve Cappuccino Makinesi ile 1-1 değişim önerdi. Eşimin isteğiyle kabul ettik. Değişim yapılan ürün ilk makine servise gittikten 12 iş günü sonra, değişimi kabul ettiğim tarihten ise 5. Günde tarafıma teslim edildi. Yeni gelen ürünün süt köpürtmesi pek ideal değil ya da (inşallah) yeni olduğu için ilk böyle "ılık" içecekler çıkartmıştır. Makineye zaman vereceğim. Süreçte destekleri için Müşteri Hizmetlerinden Gizem Hanım'a ayrıca teşekkür ederim.

20 Aralık 2024 14:35

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Mayıs 2024 17:29

Gökçe
21 Ekim 14:40

Tekrarlayan Espresso Makinesi Arızası Mağduriyetimi Artırıyor

Kaan
16 Eylül 21:36

Karaca Züccaciye Karaca Coffee Art 1353 Bozuk Makine Sattılar Asla Yardımcı Olmuyorlar

Hava
07 Temmuz 2024 00:58