IKEA Baza ve Şifonyer

Murat
27 Aralık 2023 15:14

7 Temmuz 2023 tarihinde IKEA'dan internet üzerinden Idanas/Lönset çift kişilik baza satın aldım. Kurulumunu gerçekleştirdikten bir hafta sonra, baza her hareketimde gıcırdamaya başladı. Uykumu alamıyorum, hayatımda ilk defa bu kadar gıcırdayan bir ürünle karşılaştım. Ürünümün değişimini veya ücretimin iadesini talep ediyorum. Aynı tarihte aldığım Hemnes marka 3 çekmeceli şifonyer de üstünde deformasyonlar, çatlaklar ve renk farklılıkları içermekte. IKEA'nın 444 4 532 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arıyorum ancak müşteri hizmetlerine bağlanma seçeneği çıkmıyor. Bu nedenle 'Şikayetvar' yolunu denemekteyim. Mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Karyola için 16.879 TL, şifonyer için ise 4.599 TL ödedim. Bu kadar para verip mağdur olmak istemiyorum. Umarım IKEA bu konu üzerinde durur.

IKEA Hemnes Karyola: Bitmeyen Gıcırtı Sorunu

Gülçin
15 Mart 2025 20:22
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
02 Mart 2024 20:39
IKEA Hasarlı Ürün Değişimini Geciktiriyor
IKEA Hasarlı Ürün Değişimini Geciktiriyor
Ziya sonuçtan memnun

Ziya
27 Kasım 2023 10:08
"Biraz geçte olsa aklın yolu birdir. Bir çekmece kapağı vermek yerine komple şifonyeri değişmekten vazgeçirdim. Arızalı kapağı geri alıp bugün yeni kapağı gönderdiler. Teşekkürler IKEA"

Cemre
07 Eylül 2023 12:41