Belkıs sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Robot Süpürge ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar

29 Ağustos 2024 00:24

13.08.2023 tarihinde robot süpürge aldık. Aldığımızın ilk ayı su pompası hatası verdi. Türk mantığı açıp kapattık ve süpürmeye devam etti. 70 metrekarelik küçük bir ev. Bu hata durumu tekrarlanmaya, makinemiz su akıtmaya başladı. 23.10.2023 tarihinde servis kaydı açtırdık. Haznenin vida yerlerinde sıkma kaynaklı çatlaklar oluşmuş. Bundan olduğu söylendi ve hazne değişti. Akşamına tekrar su pompası hatası verdi ve biz yeniden servisi çağırdık. Makineyi yenisiyle değiştirilmesini istedik. Servisten bize beyninin değiştiğini ve yeniden programlama yapıldığı bilgisini verildi. Geldikten sonra 3 kere haritalandırma yaptık. Zor kabul ettirdik kendimizi. Ben ilgili yerlere şikayette bulundum ve çözüm alamadım. Sonra yeniden su pompası hata vermeye başladı. Şarjdan kendini kapattı ve şarjını sıfırladı. Bu arada sadece salonu temizliyoruz. Diğer odalara toplasanız 3 kere sokmuşuzdur. Daha gecen seneki ilk geldiği toz torbası takılı ne kadar seyrek kullandığımızı düşünebilirsiniz. 25.08.2024 tarihinde tekrar servisi aradım. Şikayetlerimi ve yeniden aynı hatayı verdiğini söyleyip makinenin yenisiyle değiştirilmesini rica ettim. Servis kaydı açıldı ve pazartesi gelen servisten makinenin beyniyle alakalı bir müdahale olmadığının sadece haznenin değiştirildiği söylendi. Şaşırdık. Yalan söylenmesine mi yanalım, hala mağdur bir müşteri olarak beklemeye mi? Bizi gün içerisinde merkezden aranacağımızı söyledi. Bırakın gün içinde aranmayı ben ertesi gün arayıp K**** B*** şikayetlerimi sıralayıp yine aranacağım bilgisini alarak bugünü de bekledim. Sonuç sıfır. Kemer sıkan bir aileyiz. Her aile gibi. Biriktirip bir robot aldık. İki ay sonra bozuldu. Aldığımız mağaza değişim yapılması gerekir diyor, ilk servis bize beyin değişimi yaptığını söyleyip sadece su pompasını değiştiriyor, ikinci servis sıkıntımızı ve ürünün yenisiyle değişimini yazarak gün içerisinde aranacaksınız deyip aranmıyorsunuz. Müşteri artık CİMER, Tüketici Hakları'na mı başvurmalı? Değersizleştirmek bu. Garanti kapsamında olan ürünümün yenisiyle paketli olarak sıfırıyla değiştirilmesini önemle rica ederim. Para iadesi kabul etmiyorum. Şu an maddi durumumuzla yeni bir makine alamayız. Konuyla ilgili tüm ses kayıtlarımın dinlenmesini,
En yetkili ve sorun çözen birinin destek olmasını önemle rica ederim.
Belkıs / O*** Ç***********

31 Ağustos 2024 20:01

Arçelik robot süpürgemle ilgili geven gün yazdığım ve bir günde 6 birinden habersiz şikayetimi sürekli yazdıklarını söyleyen müşteri temsilcileriyle görüştükten sonra 30.08.2034 tarihinde süpürgemiz alındı. Tamir değil sıfırla değişim talep ettiğimizi söylesek de bugün arayan servis çalışanı bize süpürgemizin oksitlendiğini, tozu boşaltılan kısmının kırıldığını dile getirdi. 1) Bu makine daha ikinci ayında servise gitmiş, beyni değişmiş denmiş bize ve aslında bu sene gene aynı su pompası hatası ve şarj olmama, arada konuşma, kendi kendine çıkın yuvasına girme durumları hakkında servis çağırdığımızda sadece haznesi değişmiş olduğunu öğreniyoruz. 2)26.08.2024 Pazartesi gelen servis şikayetlerimizi yazdığını, sıfırla değişim yazdığını söyleyip merkez tarafından gün içinde aranacağımızı söyleyip gidiyor ve ben perşembeye kadar her saat müşteri temsilcileriyle görüşmeme rağmen perşembe günü evimde olan robotun servis atölyesinde göründüğünü öğreniyorum. Bende olduğunu söyleyince ürünümün hizmetini tamamladığını yazıyor. Servise gitmeyen ürünü serviste, beyni değişmiş denilen ürünüme bir şey yapmayan servise ben nasıl güvenebilirim. Serviste kırıldı belki, torbada alıp gittiler ürünü belki orada kırıldı. Güvenimi sarstınız. Kırılan ürünü kabul etmiyorum. Ben şimdi sadece 20 metrekarelik tek odada kullandığım ürünümü nasıl kırabilir, nasıl oksitlenir anlamıyorum. İçinde su bile bırakmıyorum. (ilk toz haznesi takili bir şekilde yolladım. Bakabilirsiniz. ) Bana ilk günden beri ayıplı ürün verdiniz ve garanti belgesinde yazan 3,4 ve 5. Maddelere istinaden ürünün ilk servise gittiğinden beri dediğimiz gibi sıfırıyla değişimini ve 26.08.2024 tarihinden bugüne kadar yapılan ses kayıtlarının dinlenmesini rica ederim. Kırıldı ve oksitlenmiş denilen ürün 1 senede bu hale mi gelir. Ayıplı olan ürünü sıfırıyla değiştirilmesini istiyor, hiçbir şekilde tamir sürecini kabul etmiyorum. Gerekirse CİMER e de aynı şeyleri yazacağım.

31 Ağustos 2024 20:00

29 Ağustos 2024 13:30 (Şikayetten 13 saat sonra)
30 Ağustos 2024 10:33

29.08.2024 tarihinde yaklaşık 6 müşteri temsilcisiyle görüşüp aynı şeyleri anlatıp durdum. Sistemlerinizde bir iletisim sorunu var sanırım. Müşteri temsilciniz, anket sorumlunuz beni bastan dinledi. Tüm ses kayıtlarımın dinlenmesini rica ediyorum. Bu arada komik bir durum pazartesi günü servis evime gelmişti ya meğer makinem servise alınmış ve dün sorunu çözmüşler teslim. Edeceklermiş. Bu arada makine şu an evimde. Servimiz makinemi almadı. Servislerinizi yalan tamir ettik, şunu yaptık, makine. Evimde olmasına rağmen bizde bak tamir ediyoruz demelerine ne demeliyim ben çözemedim. Dün servis gelip bakacak hala deniliyor. Servislerinizin yalan tamir ediyoruz biz durumları, müşteri temsilcilerinizin bir haber çalışmaları. Robot süpürgemin yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Sistemde servis tamirinde görünüp dün milyonlarca temsilci ve servis yetkilisiyle görüştükten sonra yapıldı mesajı gelen ancak garip robotumun evde olmasının fotoğrafı da ektedir. Bugün gelecek servisinizin tamir sürecini kabul etmeyeceğimizi belirtir, sıfırıyla değişimini talep edeceğimi beyan ederim.

02 Eylül 2024 13:10

Herhangi bir çözüm sunmadılar. 3 kere aynı sorunlar servise giden makine hala değiştiremiyoruz diyorlar. Arçelik ürünleri tercih etmeyeceğim. Siz de etmeyin. Benim ağzım yandı sizinki yanmasın.

08 Eylül 2024 15:11

Gelen ürünümde değişimleri sordum. Gelen beyefendi stajyer olduğunu ve bilgisi olmadığını söyledi. Kağıda bakıp bile olsa söylese üzülmeyeceğim. Bana kağıda bakıp anlayabileceğimi söyledi. Yine çöp poşetimle geldi. Güzel kutuları vardı bana bilgi verirken korunaklı kutularda aldıklarını söylediler. Hangi değişimleri yaptıklarını yazıcılarının son damlasını kullandıkları için anlamadım. Kırılan yer neresi, oksitlenen yer neresi ve neyi değiştiler? Servise gidip orada bir çalıştırmışlar sanki ve gelmiş gibi. Yazan parçaların (okuyamıyorum) değiştiğine inanmıyorum. Her şey benim onlara teslim ettiğim gibiydi. Geldiği an tüm videolarını parça parça çektim. Arçelik isterse yollayabilirim. Yüklenmedi videolar. Videoları da mevcut. Bir sonraki kronik sorunu yaşarsam sıfırıyla değişim talep ettiğimi söyledim. İnşallah tekrar mağdur olmam. Arçelik alırken 1000 kere düşünmeniz iyi olur.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
12 Ocak 2024 23:01
Belkis sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Beyni Değişen Robot Süpürgemin Yeni Makineyle Değişiminin Sağlanması

Belkis
26 Ekim 2023 12:38

06 Ocak 2025 15:50

16 Eylül 2024 21:37
Sürekli Arızalanan Robot Süpürge ve Çözüm Bulamayan Servis
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
09 Ağustos 2024 13:26