Ersin sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:26

Arçelik ürünü Smart 4 çekmeceli derin dondurucu ürününü BİM'den kampanyadan aldık. Aldıktan sonra herkesin yaptığı gibi servisi aradık, servis gelip ürünü açtı. Üstte plastik aksamları eksik olan ürünü servis elemanı da gördü. Bunlar tamamlanır dedi. Üç güne hallederiz gibi dedi. Biz de tamam, madem böyle çözün dedik. Hakkını yemeyelim, üç gün sonra servis aradı ve bu ürünün bu şekilde satıldığını, kapak ve soğutucu ince bölmesinin olmadığını, ayrıca kapak olmayan bölmede konulacak ürünün borulara temas etmesini engelleyecek ızgaranın bulunmadığını bildirdi. Bu ürün böyle firma tarafından satılmaktadır. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Bunu bize teknik servis bildirdi. Tabi biz de kızdık. Teknik servis numarası 2322413149. Ürünün faturasını resimde bırakacağım. Şimdi böyle bir defolu ürünü satan BİM'e mi kızalım, yoksa üreten Arçelik'e mi kızalım, yoksa sazan gibi alan kendimize mi kızalım? Yazıyorum, belki benden sonrakilere fayda olur diyerek çünkü bu satırları ben de zaman zaman okuyorum.

14 Haziran 2024 11:06 (Şikayetten 16 saat sonra)
Ersin
Ersin
16 Haziran 2024 16:54

Herhangi bir çözüm üretemediler Hala üst kapak içindeki metal altlık en üstteki çikolata ve buzluk ince bölmesi yok ürünü tamamlayamadılar üretimi yok herhalde ürün faturamla bayram sonrası Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim

Salih sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 12:47
"Teşekkürler Arçelik ailesi gerekli hassasiyeti gösterdiğiniz için."

13 Temmuz 2023 20:09

03 Şubat 2024 12:31