Esenler Dörtyol Gürses Arçelik Bayisi

05 Eylül 2023 17:18

Ocak 2022 döneminde Esenler Dörtyol Arçelik gürses bayisinden almış olduğum a50 a850 b model televizyonumu aralık 2022 döneminde evime sevk ettirdim. Televizyonun kurulumu sağlanabilmesi için servis çağırdım. 04.09.2023 tarihinde gelen servisin bilgilendirmesine istinaden televizyonumun teşhir ürünü olduğunu öğrendim. Televizyonu aldığım bayiye getirdiğimde ise üzerinden 1,5 yıl geçmesi sebebi ile ürünü iade kabul edemediklerini ve aynı televizyon modeli üretimde olmadığı için yenisini veremediklerini söylediler.

Müşteri hizmetleri ile görüşmeme istinaden ise bayinin bu şekilde davranamayacağını, teşhir ürünü satamayacağını ve akabinde yerine hemen yeni televizyon vermesi gerektiğini belirtti. Tekrardan bayiye gittiğimde ise televizyonu geri almayacağını ve sıfır olarak aldığımı bildiğim ürünümü bana iade edip kullanmamı gerektiğini söyledi. Esenler Dörtyol gürses bayisi şikayetime hiçbir şekilde yardımcı olmayarak sen bunu zamanında almışsın muadil televizyonu ben sana 6.000₺ ye vereceğini belirtti.

06 Eylül 2023 11:42 (Şikayetten 18 saat sonra)

Caner sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 01:03

27 Kasım 2023 15:40
Arçelik Pişmanlıktır Televizyonumu Sıfırıyla Değiştirin
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Bulent
15 Haziran 2023 12:21
Arçelik TV Sattıktan Bir Gün Sonra İade Almıyor.
Arçelik TV Sattıktan Bir Gün Sonra İade Almıyor.
Mirac sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 10:32
Hakan sonuçtan memnun değil