Ayse sonuçtan çok memnun

Düzce Karaca Bayisi'nde Yaşanan Olumsuz Deneyim

02 Eylül 2024 19:57
Ayse'nin Teşekkür Mesajı
“Düzce bayiiine Hasan beye teşekkür ediyorum sorunum çözüldü”

Benim sorunum Düzce Karaca bayi H**** Bey ve kaba tutumu. 30 Ağustos Cumartesi günü yaşlı annem ve babam için buzdolabı baktık. 41 bin TL'ye 630 litrelik F sınıfı bir dolap için ödeme yaptık. Aynı ürünün Beko olanı ve bir üst modeli 32 bin TL'ye kardeşim İstanbul'da var deyince, kendilerine tüm samimiyetimizle bakın çok fark var ya fiyatı düşün ya da iptal edin. Emekli insan bunlar dedik. Kendileri Beko'daki ürünü karalamaya çalıştı. Bizi ikna edemeyince iptali kabul etti ve 1 saat sonra iptal ederim deyince neden diye sorduk. Sinirlenip hakaretler savurdu ve sinirlendiği için iptal etmeyeceğini, nereye şikayet ederseniz edin diyerek bize ikram ettiği çayı ve suyunu kabaca söyleyerek, asla Arçelik'e yakışmayan bir tutum içinde kabalaştı. Ben bu ürünü almaktan vazgeçtim. O yaşlı insanlar benim ailem ve çok fiyat farkı var. Ben mağazanın önüne geldiğimde Arçelik tabelası görüyorum ve böyle kaba bayileri bünyenizde tutmanıza şaşkınlıkla bakıyorum. O ürünü ben asla bu kaba bayiden almayacağım. Gerekli her yere şikayette bulunacağım. Lütfen Arçelik olarak yakışanı yapın ve bayinizden iptalimi sağlayın.

03 Eylül 2024 11:01 (Şikayetten 15 saat sonra)
03 Eylül 2024 14:28

Ben aradım o numarayı defalarca ama ne fayda talep oluşturmaktan öteye gitmiyor maalesef

05 Eylül 2024 15:51

Düzce bayiiine Hasan beye teşekkür ediyorum sorunum çözüldü

Zeki sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2023 11:34
"Sorun çözüldü"
Arçelik Akçaylar Forum İstanbul Şubesi Buzdolabımızı Teslim Etmiyor

Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Servis: Maddi Manevi Mağduriyet

25 Temmuz 2025 11:12
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
25 Haziran 2024 10:12
Arçelik'in Ürününün Arkasında Durmaması
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 11:18
Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 14:54
Arçelik Kategorileri