Ceren sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 14:25

Arçelik'ten 6155 I (B7-PROLOGUE) Solo bulaşık makinesi aldık. Bulaşık makinesi içine göçük geldi. Servis yenisini talep etti. Yenisi geldi, o da aynı şekilde göçük geldi. 5 ya da 6 kez bu durum tekrarlandı. Üçüncü değişimde servis 'bu serinin tamamı muhtemelen defolu, aslında size para iadesi yapmamız gerekiyor' dedi. Para iadesi yapılıp markaya ait muadil başka bir ürünü almamız tarafımızı maddi olarak zarara sokacak çünkü aynı fiyatta ürün artık bulamayacağız. Sürekli aynı serideki ürünle değişim yapılması, defo sebebiyle ileride oluşacak olan zararla yine aynı sorunları yaşayacağız. Ürünün üst modelini talep etmemize rağmen hala aynı şekilde çarpık, kırık ve göçük ürünü gönderiyorlar. Konuyla alakalı her ne kadar müşteri hizmetleri ile görüşülmüş ise de konuya hakim, problemi çözecek bir yetkili tarafımıza ulaşmış değil. Arçelik sitesinde bulunan her türlü numarayı da aramamıza rağmen kimseye ulaşabilmiş değiliz.

18 Eylül 2024 12:45

Arçelik Balçova Yetkili servis ürüne bakmadan rapor tutuyor ürünün defolu olduğunu değişmesini talep ettiğimizi söylediğimizde ürün defolu değil değişmez gidin Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edin gibi saçma sapan bir öneriyle geliyorlar adrese bile uğramadan nasıl ürün normal raporu tutulabilir nasıl bir çalışma ahlaki bu?

29 Ağustos 2024 16:46 (Şikayetten 2 saat sonra)
Ceren
Ceren
09 Eylül 2024 17:30

7. Makine geldi o da hasarlı şimdi 8. Geliyor muhtemelen o da hasarlı. Bıktırıp herhalde kerizlemeye çalışıyorlar anlamadım durumu. Yeni makine hasarlı gelirse tekrar iletişime geçelim diyorlar arıyorum not ettik not ettik. Not kağıdına resim çiziyorlar herhalde yoksa bu kadar boşvermişlik olamaz.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Servis Çilesi

27 Aralık 2024 18:36
Yunus sonuçtan memnun değil

19 Şubat 2024 12:36
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 12:11

Vildan