Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Kabusu: Arçelik'ten Beklenen Çözüm

Buzdolabı Kabusu: Arçelik'ten Beklenen Çözüm
17 Aralık 2024 23:20

Sıfır buzdolabı aldım, 25.12.2024 tarihinde geldi. Servis elemanı buzdolabının kapağını duvara vurdu ve dolabın ön kapağında göçme meydana geldi. Değişim istedim ama bir sonuç alamadım, sonrasında kapağını değiştireceğiz dediler. Zor da olsa kabul ettik, servis geldi. Buzdolabının kapaklarını söktüler, tabii vida yerlerinde tahriş meydana geldi. Sonra fabrikadan getirdikleri kapağı takmak için kolisinden çıkardılar. Sıfır kapak diye getirdikleri parça, alt kısmı kırık çıktı, sonra onu da söktüler. 58.000 liralık son teknoloji diye aldığım buzdolabını mahvettiler, sök çıkar, sök çıkar. Tekrardan sıfır buzdolabı değişimi istedim. Bakalım 70 yıllık Türk malı Arçelik ne cevap verecek, bekliyorum.

18 Aralık 2024 11:46 (Şikayetten 12 saat sonra)
18 Aralık 2024 17:23

Halen bir çözüm ve geri dönüş sağlanmadı

20 Aralık 2024 09:16

28.11.2024 tarihinde Ankara Çankaya Doğukent yetkili servis 58000 TL lik buzdolabımı kırmak için getirdi buzdolabını kuran arkadaş buzdolabının kapağını duvara vurarak kapağında göçük oluşturdu değişim istedim sonra tam bir tiyatro önce biz gerekeni yapacağız dediler sonrasında kapak değişimi yapabilir desiler zorda olsa kapağı değişimini kabul ettik sonrasında kapak geldi yeni kapa takacağız diye buzdolabının altını üstünü söktüler vidalama yerlerini tahriş ettiler yeni kapağı taktılar getirdikleri kapak kırık çıktı tekrarda zorda olsa kapağı sökmeyi başardılar buzdolabını mahvettiler ya iadesini yapın ya da Sıfır ürünle değişim istedim bugün Ankara Çankaya Doğukent Arçelik servis müdürü beni aradı sadece yeni kapak takabiliriz değişim yapılamaz işinize gelirse ye getirdi bir de bizi suçlarcasına kaydı kapatıp ne haliniz varsa gibi sözler sarf etti Kos kaca Türkiye'nin yüzü Arçelik 20 gündür bana yaşattıkları aramadığım yer kalmadı hepsi yetkili birime iletiyorum diyor ama çözüm yok

Tuğba
23 Temmuz 2024 22:48
Arçelik Tarafından Mağdur Edildik
Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 10:23
"Sorunum geç de olsa çözüldü. Teşekkürler..."
Rukiye sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Değişim Sorunu

Rukiye
03 Nisan 2024 14:18
"Şikayetimin ardından hemen arandım. Yaşanan sorunu en kısa süreceklerine dair geri dönüş sağladılar. Sorunu özenle dinleyip hemen aksiyon aldılar birkaç saat içinde sorun çözüldü. 3-4 iş günü içerisinde dolabım teslim edildi. Her şey için çok teşekkür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar."

08 Mart 2024 14:58
Hakan sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 18:04
"Ürünümde fabrikasyon bir hata olduğu ve ürünün değişim yapılacağı söylendi. Sürecin başından sonuna kadar gayet ilgili ve hoşgörülü olan Arçelik markasına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Profesyonel Yetkili servis anlayışı budur 🙏"
Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru