Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yetkili Servis Randevuya Gelmedi

03 Temmuz 2024 19:53

Bir buçuk yıl önce sarın aldığım Arçelik klimanın arızası ile 27.06.2024 tarihinde yetkili servis randevusu almak için başvurdum. 03.07.2024 tarihi 17.00-19.00 saatleri arasına randevu aldım. Bu saatlerin tamamında evde olmama rağmen yetkili servis "Müşteri ziyaret edildi evde bulunamadı" notu ile temmuz sıcağında müşteriyi mağdur ediyor. Montaj sırasında duvar içerisindeki kablo ve boruları kullanıp klimanın borularını teslim etmeyen Arçelik servis ağına ikinci defa muhtaç kaldım ve pişman oldum. Bir daha Arçelik marka bir ürün almayı kesinlikle düşünmüyorum. Bir ürün alırken sadece ürünü değil yetkili servis ve garanti hizmetlerini de fiyata dahil edip satan firma hakkında Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunduğumu da belirtiyorum.

10 Temmuz 2024 08:43

Arçelik müşteri hizmetleri herhangi bir sonuca ulaştırmadı. Randevu ve servis ataması yapan servis çalışanının bizimle tartıştığını ve hizmet vermekten kaçındıklarını, aynı ilçedeki diğer servisten hizmet almak istediğimi belirtmeme rağmen bu isteğimizi yerine getirmediler. İlgileneceklerini söylediler fakat Manavgat Bahçelievler servisi ile ilgili bir yaptırımları olmadı. Bahçelievler servisi 5 gündür randevu vermek için aramadı bile. Alacağım hizmetin birkaç insanın elinde olup da koskoca Arçelik şirketinin hiçbir şey yapamaması çok acı ve küçük düşürücü bir durum.

Ek
04 Temmuz 2024 11:50 (Şikayetten 15 saat sonra)
Bilge
Bilge
04 Temmuz 2024 13:59

Tekrar randevu için Arçelik servisinden arayacaklarını söylediler. Fakat kimse aramayınca servis noktasına gittim. Numaramı istedikten sonra “siz şikayet edensiniz değil mi? Haftaya en erken randevu veririm, yapacak bir şey yok, yetiştirememişler, sisteme de evde yok diye girmişler” cevabı ile şok oldum. Eşimin hamile olduğunu belirtmeme rağmen haftaya kadar bekleyeceksiniz yanıtı ile karşılaştım. İlçe Tüketici Hakem Heyeti aracılığı ile gerekli şikayeti bugün yaptım. Gerekli maddi ve manevi tazminin tarafıma yapılması adına gerekenleri yapacağım. Unutmayın bir ürün alırken sadece ürünü değil yetkili servis ve garanti hizmetlerini de fiyata dahil edip satan firma, şahıs ve kurumların isteği ile hizmet sağlamamaktadır. Bu tür mağduriyetleri yaşamamak amacıyla markamı iyi seçmem gerektiğini öğrendim.

Enes sonuçtan memnun

06 Temmuz 2024 10:57

Şöhret
12 Haziran 2024 11:42
Arçelik Müşteri Hizmetleri Kurulum Yapmıyor

06 Ağustos 2024 22:23
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 19:40
Arçelik Teknik Servisin Randevuya Gelmemesi
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
08 Ağustos 2024 10:16