Arçelik Yanıltıcı Satış Ve Servis Hüsranı!

Bahadır
30 Aralık 2023 15:11

25.12.2023 tarihinde Arçelik Pendik bayisinden çamaşır makinesi almak üzere gittim. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucu başka bir model almayı planlarken, bayi yönlendirmesiyle 10.000 TL fazla ödeyerek Arçelik 10140 pmf modelini tercih ettim. 27.12.2023'te servis makineyi kurdu. Ertesi gün, makinede 1000 devir ayarının olmadığını fark ettim; 1200'den 800 devire atlıyordu. Bayiyi aradığımda, 'Nasıl olur, ben hemen servis yönlendireyim ayarlasınlar' cevabını aldım. Ancak 1200 devirde kullanım sırasında makine çok titreşim ve ses yapıyor, 800 devirde ise çamaşırlar ıslak kalıyordu. Servis geldiğinde, bu modelde 1000 devir seçeneğinin olmadığını, titreşimsiz çalışması için makineye az çamaşır atılması gerektiğini ya da 800 devirde ıslak çamaşırları almak zorunda olduğumu söyledi. Bayiye durumu izah ettiğimde, satış öncesi gösterdikleri ilgi birden kayboldu. Kullanımdan dolayı iade alamayacaklarını, yasal haklarımı kullanabileceğimi, sürecin uzun olacağını ve muhtemelen mağdur olacağımızı ifade ettiler. Çağrı merkezine durumu bildirdim, yasal haklarımı kullanabileceğimi not aldıklarını belirttiler. Sonuç olarak sorunumu çözemedim ve Arçelik yetkililerinden dönüş bekliyorum. Müşteri memnuniyetini önemsedikleri iddiasıyla Arçelik'i kutluyorum. Daha bir hafta geçmeden iade konusunda yasal haklarımı kullanmaya yönlendiriyorlar. Ürünlerinin arkasında durmayı ve müşteri odaklı davranmalarını beklerdim.

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Sunulmuyor

01 Temmuz 2025 15:26

Arçelik 9100M Çamaşır Makinesi Çok Sesli İade Etmek İstiyorum

04 Temmuz 2024 12:16
Semih sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 22:33

Arçelik Çamaşır Makinesi Aşırı Gürültülü Çalışıyor