Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Eylül 2023 20:00

Merhaba, 2019 yılında 720 litre XXL buzdolabı aldım Arçelik'ten. Aldığımdan beri sürekli arıza veriyor ve değişim yapılmadı. Servis sürekli oyalıyor ve bu yaz sıcaklarında buz dolabından bozulmamış bir şey yiyemedik. Maddi ve manevi zarara uğradım. Lütfen buzdolabımı değiştirin, kış geliyor ve bozuk olduğu için hiçbir şey koyamıyorum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

01 Ekim 2023 22:23

İyi akşamlar şikayet vara yazmıştım beni aradınız randevunuz var gelip gitsinler ona göre iletişime geçelim demiştiniz kartının değişmesi lazımdı servis öyle boş boş kontrole gelmiş şaka gibi ya zaten bir yazdır servis gelip gidiyor iki kere kart değiştirdiler dolabı çalıştırmadı söktüler eskiyi takip gittiler üçüncü kez kart değişimine gelecekler di ama ben şikayet ettiğim için gelip gittiler kart bile getirmemişler yanlarında aynı arıza üçüncü defa olacağı için değiştirmemek için buzdolabımızı böyle yaptılar lütfen artık buzdolabımı değiştirin yoksa sonuna kadar şikayet suç duyurusu CİMER hepsine başvuracağım yeter artık bir müşteri bu kadar oyalanmaz ki kış geliyor buzdolabına kış için hiçbir şey koyamadık buzdolabı yapılacak diye

25 Eylül 2023 13:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

İstemihan
İstemihan

Bende En büyük litreliği ni aldım alt kısımda olan nofrost Devamlı buz tutuyor, kesinlikle alınmamalı, Arçelik markanın gözümde nokta değeri yoktur sadece satmak için üretiyorlar çözüm üreten tamir etmeye çalışan kimse yok satıldıktan sonra.

Hüseyincan sonucu yetersiz buldu

Hüseyincan