Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
19 Ekim 2024 18:42

Arçelik'ten aldığım çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesi defolu ürün olarak getirildi. Elazığ Beko Hardalaç servisi, çamaşır makinemin kapağının çizik olduğunu fark etti. 4 yıl ek garanti ve kapak değişimi teklif ettiler. Bir günlük makine için kabul ettim fakat gelen kapak da arızalı çıktı. Buzdolabımın kapağında çizik vardı, değiştirip 4 yıl hediye garanti teklif ettiler. Tamam dedik, fakat kapakta marka yazmıyordu, sonradan yapıştırılacağını söylediler. Buzdolabı yere tam basmıyor, on iki ayağı kırık dediler. Sıfır cihazın sürekli parçalarını değiştiriyorlar, kabul etmedim ve değişim talep ettim. Halen dolap yok, arayan soran yok. Dolabın yanlarında yumruk izleri var, poliüretan problemiymiş. Arçelik'in başarısı bulaşık makinesi getirdiler. Sıfır cihaz kapıdan alırken ayakları ile yanlarına basıp eğdiler, bulaşık makinesi dolabına itmeye çalıştılar. Neyse ki evden servis çıkmadan fark ettik, yan sacları değişecek dediler. Kabul etmedim, yenisini talep ettim. Dün yenisi geldi, yine aynı şekilde yan saclarına basmışlar, yine saclarını eğmişler. 3 ürünümü de sıfır aldım, ilk gün kurulacağında defolu çıktı. Nasipse üçüncüye bakacağız, dönüş yaparlar. İnşallah böyle kötü bir firma olamaz. Keşke başka markalara baksaydım. Bir yıl önce parasını ödemişim 90 bin tl, şu an aldığım ürünler 140 bin lira. Beko Hardalaç servisindeki kendini müdür zanneden beyefendi, 'Bir daha sizle uğraşmam, ödemesini yapar firma' dedi. Yani günümüzdeki alış fiyatı 150 bin lira olan ürünlerime fatura bedeli olan 90 bin tl'yi yatıralım diyorlar. Çok kötü bir firma, ne arkasında duruyor malının ne de önünde. Böyle saygısız servislerdeki elemanları da çalıştırıyorlar, yazıklar olsun Arçelik markası ve Elazığ Beko Hardalaç servisi. Pişmanlıktır. Firma topu servise, servis ise aldığım satıcı Akyiğit Ticaret'e atıyor. Akyiğit Ticaret ise Hardalaç servisine, serviste Arçelik'e. Arçelik de inşallah CEO ile görüştürecek bizi. Adli makamlara taşınacaktır bu durum. Yeni evlenen insanların aile huzurunu bozan firma. Aşağıda iki kez gelen farklı bulaşık makinelerini bırakıyorum, firma görsün aynı ürün nasıl iki adet fabrikadan defolu mu geliyor yoksa servis ihmal mi davranıyor.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
12 Ağustos 2024 11:35

Hande
23 Temmuz 2024 17:03

Enes
01 Ağustos 2023 23:10
Bilgi sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi
25 Ağustos 2023 17:58
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
24 Ocak 2024 18:18