Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik TV'nin Yavaş Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

16 Ağustos 2024 01:48

Arçelik TV yine şaşırtmadı. Açılması 5 dakika kanal değişmesi 3 dakika sürüyor. Ve bu TV daha 6-7 aylık sıfır cihaz. Arçelik’i tercih ettiğim güne Yazıklar olsun. Soruna da keşke adam gibi çözüm üretseler. Ama Tüketici Hakları kimin umurumda herkes ticaretinde. Bir daha Arçelik ile ilişiğim olmayacaktır.

28 Eylül 2024 10:27

Sıfır Arçelik TV kendi kendine kapanıyor donuyor. Televizyonu kullanamıyorum. Daha ilk günden aynı sorunu yapıyor ama servis niz problem göremiyoruz deyip geri gönderiyor. Arçlikten uzzzak durun derim. Ben bu kadar ilgisiz ve sorunlu bir firma görmedim. Gerçekten yakışmıyor. Yillardie aynı sorun devam devam devam.

03 Aralık 2023 23:16

Bu artık kaçıncı kez oldu sayamadım. Arçelik televizyonum sürekli ama sürekli ekran ledlerinden arıza veriyor servise gidiyor parça garanti süresi biter bitmez yine aynı arızayı yapıyor. Kaç defa böyle oldu sanki özellikle bunu ayrılıyorlar diye düşünürken bu sefer daha kötüsü başıma geldi servisten geldikten sonra 3 ay içinde yine ekran kararma arızası yaptı pes diyorum artık servisi bile aramadım. Bir marka bu kadar ürününe sahip çıkmaz diyorum. Bu televizyonla ilgili kaçıncı kez Şikayetvar'a yazdım bilmiyorum bıktım artık bu kadarı da olmaz.

16 Ağustos 2024 12:59 (Şikayetten 11 saat sonra)
27 Ağustos 2024 11:42

Elimde video olduğu

27 Ağustos 2024 11:46

Elimde video olduğu halde televizyonunuzda sorun yok seklinde dönüt sağlandı. Servis noktasında sözüm yok sorun sıfır televizyonu bu kadar kusurlu şekilde yapanlara. Televizyon donuyor kendi kendine kapanıyor açılıyor ama sorun yok deniyor ve çağrı merkezi benimle iletişime geçmiyor. Yazık gerçekten yazık

15 Eylül 2024 11:21

Tekrardan iletişime geçtik ama ben böyle büyük bir ayıp görmedim. Televizyonda sorun hâlâ devam ediyor. Eğer bu mesajı okuyorsanız sağlığınız ve cebiniz için Arçelik'ten çok uzak durun.

Mert sonuçtan memnun

29 Eylül 2023 10:40
"Sorunumu geçte olsa çözülmesinde ana rol oynayan Arçelik genel müdürlüğüne teşekkür ediyorum"
Halit sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 12:10
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik TV Açılmıyor Kapanmıyor. Açıldıysa Kanal Değişmiyor.

18 Temmuz 2024 01:01
Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
24 Ağustos 2023 14:44