Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 12:57

25.11.2022 tarihinde Kocaeli Karamürsel'deki Arçelik bayisinden DFB000 A50 C 890 A model Arçelik televizyon aldım. 11.09.2023 tarihinde 1906-Panel Tamiri için ürün firmaya gönderildi. 28.09.2023 tarihinde ise 'Ürün müşteriye teslim edildi. LED'lerde parlaklık ve ekranda kararma var.' notuyla onarımı tamamlandı denilerek teslim edildi. Takip numarası: 23-777768151. 11.03.2024 tarihinde televizyonumuz aynı sorun sebebiyle tekrar servise teslim edilmiştir. Tüm kayıtlar mevcut olmasına rağmen servis ile yaptığımız görüşmelerden hiçbir sonuç alamadık. Üstelik Karamürsel yetkili servis çalışanlarının kabul edilemez tavırlarıyla karşılaştık. Başka arkadaşlarımızın da Arçelik televizyonlarıyla ilgili problemleri olduğunu söylediğimizde 'Almasaydınız.' şeklinde cevaplar aldık. Kanunen, garanti kapsamı içerisinde bir ürün aynı arızayı iki kez verdiğinde ürün değişimi yapılması ya da para iadesi yapılması gerektiği hükmüne rağmen, karşımızda muhatap bulamıyoruz. Dünya çapında tanınmış bir firma olan Arçelik'in böyle müşteri kaybetmesi anlaşılır gibi değil.

15 Mart 2024 14:11 (Şikayetten 1 saat sonra)
19 Mart 2024 16:57

Bir haftadan fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen sadece telefon ile bir kere ulaşıldı ve incelemeler devam ediyor dendi. Gerçekten şaka gibi bir durum söz konusu. Paranız ile rezil olmak istemiyorsanız lütfen böyle müşteri memnuniyeti düşünmeyen firmalardan uzak durun.

21 Mart 2024 17:20
arcelik-tv-arizasi-ve-yetkili-servis-sikayeti-1.pdf

Evet arkadaşlar bugün itibari ile tamir edildiği iddia edilen televizyonumuza kavuştuk. Çok kısa sürede aynı arızayı aynı bölgelerden ikinci kez vermesine rağmen televizyonumuzun değişimine gerek olmadığına karar vermişler. Eskiyi götür tamir et geri getir garanti süresi bitene kadar bekle ve sonra müşteri cebinden yaptırsın günleri Arçelik'te başlamıştır. Bu fırsatı kaçırmayın derim 👏👏👏

21 Mart 2024 17:24
Arçelik TV Arızası Ve Yetkili Servis Şikayeti

Servis hizmet fişi ekte sunulmuştur.

Arçelik Marka TV Mağduriyeti

Gülendam
30 Haziran 2024 23:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 11:49
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'in Müşterisine Vermediği Değer

06 Ekim 2023 13:57
Yusuf sonucu yetersiz buldu

02 Ekim 2023 18:15
Serap sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 15:53
Arçelik Kategorileri