Dilek sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 15:32

Ayaş yolu üzeri -şeker fabrikası karşısında koçlar Arçelik bayisinden vizon rengi ankastre set ve aynı şekilde bulaşık makinesi aldım. Mutfak tadilatım nedeniyle 1 hafta -10 gün sonra almak istedim. 17.06 tarihinde servis ürünler ile birlikte montaj için geldi.

Montaj sonrasında eşime bulaşık makinesinin ön ince jelatinini sen mi çıkardın dedim. Servis kurulum yaparken başındaydık. Serviste çıkarmadı. Herhalde yapıştırılmadı dedim. Hemen peşine 3 gün sonra 2 adet çaycı makinesi aldım. Bulaşık sepetinde tutukluk vardı. Hem onu söylemek hem de buzdolabı da almak için mağazaya tekrar gittim.

Gittiğimde aldığım fırın ve bulaşık makinesinin yeri boştu. Nasıl yani bana teşhir ürünü mü gönderdiniz dediğim. Hayır başka müşteriye verildi dediler. Fakat o müşteri formunda da böyle bir ibare yoktu. Değişim istedik. Bize depodan kolileri gösterdiler ki ondan önce ben shrinkli gelmediğini söyledi. Bazı ürünlerde olmuyor dediler. Servis gönderelim dediler.

İnanmadım tamam gelsin servis dedik. Servis geldi ve sepette problem olduğunu kabul etti. Değişim onayı verdi. Belki 10 kere aranıldık. Bu ürün yok. Gri var diye. Ya ben mutfak yaptırmışım. Ocak-davlumbaz her şeyi vizon almışım. Mantık dışı. Neden diyoruz. O zaman hepsi değişmeli anlamamakta ısrar eden beyefendi onlarda sıkıntı yok diyor. Bizde var demedik. Ama neden o kadar para verdiğim kandırılarak aldığım ürünü başka renk ile uyumsuz değiştirelim ki ben bu rengi severek aldım.

Baştan oradaki bayi sahibinin kızı s**** hanım bunlar teşhir deseydi ona göre hareket ederdim. Ama s**** hanım teşhir ürününü nasılda normal fiyata sattım diye bence gururlanıyordur. Akabinde kullanmadığım fırını o da teşhirdi yerine dijital ürün konulmuştu. 15.07 'de tatile gideceğim için ilk kez fırında bir şeyler yapmak istediğimde derece ayarı için bakarken oda ne tuşlardaki göstergelerin hepsi silinmişti.

Yani her şey ortada bulaşık makine açılıp kapanmaktan sepetinde sıkıntı var. Fırın tuşları silinmiş. Ocak ve ankastre paketli geldi. Siz yeni aldığınız bir şeyin bu şekilde değişikliğe uğramasını istemisiniz. Kaç kişi gelip günde açtı. Kapadı. Demek ki. Benim makinemin ömrü azalmış oldu. Bu sürede değil mi?

Bir de teşhir ürünleri müşteriye bilgi verilerek uygun fiyata satış yapılmaktadır ki bunu genel müdürlükten aranıldığımda da onayladılar. Bana diğer müşteriye teşhir gitti bilgisi veriliyor. Ama müşteri formunda böyle bir ibare yok.

profile profile profile
26 Temmuz 2023 12:03 (Şikayetten 20 saat sonra)
09 Ağustos 2023 15:05

Arçelik genel müdürlükten tekrar 10. Kez falan anlattık durumu. Sonra arayan soran kimse olmadı. Geri dönüş beklemekteyiz. Bizi kandıran bayi ile ne yapıldı bilmiyorum. Acil dönüş yapılmasını beklemekteyiz.

14 Ağustos 2023 18:59

Bugün tekrar aradılar. Aynı şeyleri anlat dur. Bayiye iletilmiş haber bekleniyor. Kaç gün beklenecek acaba haber. Teşhir ürünü olduğuna mı teşhir ürününe verdiğim o kadar paraya mı acıyayım. Mağdur oldum. Ama kimsenin umurunda değil. Ayaş yolu Şeker fabrikası karşı Koçlar Arçelik bayi. Diğer müşterinin teşhirdi bilgisi veriliyor. Ama müşteri formunda böyle bir şey yazmıyor. Kim kandırıldı anlamadım. Selen Hanım kolay para kazanmıyoruz. Yediğinizi bilin. Bu yaptığınızı bir yere konumlandırmayın. Helal değil çünkü. Bulaşık makinesinde sorunlar eklenmeye başladı. Eski Arçelik Bulaşık makinesi yıkadıktan sonra içinde kurutma normalde yapıyordu. Ama bu yapmıyor hep yüzeyi buharlı ıslak oluyor. Her geçen gün artıyor.

15 Ağustos 2023 19:36

15.07 saat :19:10 Arçelik genel merkez. Aradılar. Bayi ile görüştük. Satmadık diyorlar. Diyerek kabul edilmediği bilgisi verildi. Bayi zaten bunu diyecek evet normal fiyata teşhir ürünü sattık demeyecektir. Elimde kanıt var video var. Ama hala bayi lafına inanıyorlar. Üründen başka yok ben aldım piyasada yok bilgisi veriliyor. Ve diğer teşhiri verdik dediği müşteri bulaşık makinesi almamış. Piyasa da başka ürün yok. Araştırılıyor. Ve bayi satmadık diye genel merkez müşteri hizmetleri bu kadar kanıta bayinin lafına inanıyorlar. O zaman bulun aynı ürünü ben alacağım ama ürün yok tekmiş ben almışım. Teşhir yeri bos

15 Ağustos 2023 22:47

Teşhir ürünü verdik dedikleri müşteri ile görüşüldü. Müşteri ben teşhir almadım böyle bir bilgi verilmedi dedi. Ve bu müşteri bulaşık makinesi almamış. Sadece fırın ocak davlumbaz almış. Bulaşık makinesi değişim onayından sonra hiçbir yerde ürünün olmadığı bilgisi verildi. Bu demek ki diğer müşteri bulaşık makinesi almadı zaten mağazada teşhirdeki ürün yok. Yenisi tüm Türkiye de hiçbir yerde yok. Ve gelen ürünün ön koruma jelatini yoktu. Ama videoda yarısı kalkmış olarak var bende. Bize gri teklif ediliyor. Bronz bütün ürünler grinin ne işi var. 3 yıl yedek parça temin edilebilir demişlerdi satış yapılırken. Mağduriyetimin acil olarak giderilmesini talep ederim. Ama uygun şartlarda diğer ürünlerim bronz olacak bulaşık makinesi gri empati ya empati. Genel merkezde işini layıkıyla yapmıyor. Öyle olsa araştırırdı ve doğruyu görürdü. Mağazada teshirde olduğunu başka ürün olmadığını araştırıp çıkarır. Bende kanıt var ama yok hala bayi satmadık diyor dedi diye inanılıyor. Ben değilim teshir gitmeyen müşteri diğer müşteride denilmemiş. Paketli temiz ürün geldi bana dedi. İkinci müşteri de şahittir duruma tekrar değerlendirilmesi ve detaylı araştırılmasını rica ederiz. Bir kere bayi bizimle iletişime geçeceğini belirtmiş arayan olmadı. Ben yazdım gene yazıyorum. Kimse kolay para kazanmıyor. Bizi kandırdın aldın parayı ama hak, vicdan bu hiç mi yok.

Şennur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 1.5 Yıl Önce Aldığımız Beyaz Eşyalarımızı Göndermiyor

Şennur
13 Haziran 2023 15:39

18 Eylül 2023 14:18
Remzi sonucu yetersiz buldu

13 Ağustos 2024 09:55
Arçelik Servis ve Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı
Arçelik Servis ve Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 12:06
Arçelik Kategorileri