Seda sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Sıfır Ürün Diye Satılan Hasar Görmüş Ve Tadilat Yapılmış Ayıplı Ürün Gönderildi

17 Aralık 2023 17:16

9 Aralık'ta Arçelik yetkili bayisinden 570476 kodlu bir buzdolabı satın aldım. Ancak satın almakla hata yaptığımı düşünüyorum. Buzdolabı takip eden pazartesi günü saat 15:00'de teslim edildi. Bize 4 saat sonra çalıştırmamız söylendi. Fakat kontrol ettiğimizde, arka kısımdaki bakır kabloların kaynatıldığını ve kaynak izlerinin bir bantla gizlenmeye çalışıldığını fark ettik. Hemen servisi arayarak iade talebinde bulunduk ve yerine yenisini istedik. Servis, stoklarında olmadığını belirtti.

Bu durum oldukça şaşırtıcıydı; Türkiye'de stokta olmayan bir ürünü satın almıştık, üstelik işlem görmüş bir ürünü. Ürün bedeli 33.000 TL idi, ancak eski buzdolabımızı verdikten sonra fiyat 30.000 TL'ye indirildi. Tuhaf olan, bize kutusunu atmamamızı söyleyenlerin, servisi hemen aramamıza rağmen, eski buzdolabımızı geri dönüşümde parçaladıklarını söylemeleriydi. İade işlemi sırasında eski buzdolabımız için belirtilen 3.000 TL yerine sadece 2.000 TL indirim yapıldı.

Arçelik firmasının dışarıdan iyi görünmesine rağmen amatör olduğunu düşünüyorum. 10 gün boyunca buzdolabı olmadan geçirdiğim ve bazı ürünlerimin bozulduğu süreçte yaşadığım mağduriyeti ve eski buzdolabımın kaybını nasıl telafi edeceğimi bilemiyorum. 33.000 TL ödeyerek sıfır aldığım üründe kusur bulmam oldukça üzücü.

18 Aralık 2023 17:00 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sinan
Sinan

İlginç... Umarım Arçelik bu durumu düzelttiği gibi, bu duruma yolaçan süreçleri, kişileri de düzeltmiştir...

Soner sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 15:03

02 Ocak 2024 12:46