Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Hatası: Buzdolabı Teslimatında Tavan Hasarı

08 Ağustos 2024 17:45

Arçelik (Gök bir teknik servis) verdiği hasarı karşılamıyor.
31 Temmuz tarihinde Arçelik'ten almış olduğumuz buzdolabının 02 Ağustos tarihinde adresimize yapılan teslimatı sırasında servis elemanları tarafından buzdolabı taşınırken bina giriş katındaki tavana zarar verilmiştir. Tavanın köşe kısmına buzdolabının çarpılması sureti ile köşe çıtası sökülmüş, tavan alçısı kırılmış ve boyaları dökülmüştür. Arçelik yetkili servisi olan gök bir teknik servis aranmış hasar tazmin kaydı oluşturulmuştur. Fakat ilgili firmadan ve Arçelik müşteri hizmetlerinden hiçbir açıklama ya da gerekçe sunulmadan hasarın karşılanmayacağı yönde bilgi dönmüştür. Durumun tekrar değerlendirilmesini mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

09 Ağustos 2024 10:34 (Şikayetten 16 saat sonra)
13 Ağustos 2024 23:18

Şikayetim yanıtlanmış fakat bir aksiyon alınmadı. Ertesi gün Arçelik müşteri hizmetlerinden arandım, talebimin ilgili birimlere iletileceği söylendi o kadar. Devamında ne arayan ne de soran oldu. Cevap yazmış olmak sorunu çözmüş olmak mıdır?

16 Ağustos 2024 09:41

Arçelik müşteri hizmetleri arayacaktı öyle söylenmişti şikayetim sonrası arandığımda. Fakat tek yaptıkları burada yazılan şikayetlere kopyala yapıştır ile standard tek düze cevap metni yapıştırmak. Bu mudur koskoca Arçelik firmasının satış sonrası destek hizmeti?

07 Kasım 2024 22:10

Biraz geç olsa da geri dönüş sağlanıp hasarımız için ödeme yapıldı. Teşekkür ederiz.

Hülya
04 Eylül 2024 15:18

Fikret
13 Kasım 2023 04:12
Arçelik Servisin Zarar Verdiği Buzdolabının Yenisi İle Değişimi
Birol sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 16:29
Arçelik Markadan Yaşadığım Mağduriyet.
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
10 Eylül 2024 11:14
"Müşteri hizmetlerine ilgi ve alakaları için teşekkür ederim."

Arçelik Kategorileri