Arçelik Oled Televizyon İade

Arçelik Oled Televizyon İade
Muhammed
24 Nisan 2024 18:51

Arçelik.com.tr'den 55 OLED D975A TV aldım. Ürün gelmeden iade etmek istedim ancak müşteri temsilcisi, 'Efendim, gelsin kullanın. Beğenmezseniz iade hakkınız var.' dedi. Daha sonra iade etmek istedim. İki gün sonra, 30 belki 40 defa temsilcilerle görüştüm ancak sürekli uzattılar. 'Hallediyoruz.' diye hâlâ bir çözüme ulaşılamadı.

29 Nisan 2024 10:22

Arçelik.com.tr den aldığım 55 oled d 975 a televizyonu 2 gün sonra iade etmek istedim aradım üyelik sayfamda siparişlerim kısmında gözükmüyordu buradan iade başvurusu yapalım dediler tamam dedim sonra aradım bir daha dediler daha sonra bayram girdi araya tekrar aradım tamam buradan başvuru yapalım dediler yine böyle böyle 14 gün geçti şimdi de gün geçti iade alamıyoruz diyorlar beni mağdur edip oyaladılar mağduriyetimin giderilip iademin alınıp ücretimin iadesini istiyorum

Ek
25 Nisan 2024 10:19

Arçelik müşteri temsilcileri rezil etti internetten arçelik.com dan aldığım oled televizyonu kurulumdan 2 gün sonra iade etmek istedim sonra araya bayram girdi 10 gün oldu aradım yine tamam dediler siteden siparişlerim kısmından iade olunur dediler gözükmüyor dedim buradan halledelim sizi arayalım dediler aradılar sonuç yok tekrar aradılar halledelim dediler böylece geçti 20 gün oldu şimdi de 15 gün geçti diyorlar 30 gün Android TV iadesi var dediler şimdi sizinki Google TV diyorlar yani diyorlarda diyorlar ben kurulumdan 2 gün sonra iade kaydı oluşturdum neden mağdur ediliyorum

Ek
25 Nisan 2024 10:58 (Şikayetten 16 saat sonra)

Metin sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 09:55
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 0 Ürün Diye 2. El Ürün Mü Satıyor.

Fırat
24 Ocak 2024 14:47

Hakem Heyeti Kararına Rağmen Arçelikten Ücret İadesi Yapılmıyor

30 Eylül 2025 15:48
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
09 Aralık 2023 20:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 22:25
Arçelik Kategorileri