Arçelik Kurutma Makinesi Su Tankı

Arçelik Kurutma Makinesi Su Tankı
14 Aralık 2023 21:427.530

Arçelik 910 KMG kurutma makinesini daha dört gün önce aldım. Su tankı dolu uyarısı veriyor ancak kontrol ettiğimde tankın dolmadığını görüyorum. Su bir yerde sıkışmış olabilir diye düşünüyorum. Makineyi çalıştırdıktan beş dakika sonra uyarı vermeye başlıyor. Makinenin kesinlikle yenisini talep ediyorum.

15 Aralık 2023 14:20 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

17 Aralık 2023 14:27

Servisten 2 kere gelindi hala ne olduğunu anlamadılar biri diyor parçası eksik biri diyor su dolmuş makinenin içi hafta olmadı makineyi alalı yenisini de getirmiyorlar parama yazık

Ayse
Ayse
1 Aralık 2024 20:48

Ayse hanım çözüldü mü, aynı problemi yaşıyoruz, çözüm nedir

Ferdi
Ferdi
16 Aralık 2023 11:35

Ayşe hanım sorunu nasıl çözdünüz

Yeni Kurutma Makinesi Su Tankı Sorunu

Yasin
24 Ocak 2025 21:495.233

Merhaba, Arçelik'ten 23/01/2025 tarihinde kurutma makinesi aldım. Aradan 1 ...

Yeni Arçelik Kurutma Makinesi Su Tankı Sorunu

Gönül
Gönül
Arçelik
15 Kasım 2024 18:428.058

"Herhangi bir yeri aramama rağmen yalnızca buraya yazdığım şikayetimle hemen benimle iletişime geçip hızlıca sorunumu çözdüler. Tüm Arçelik ekibi çözüm odaklıydı tamir etmek yerine ürünü değiştirebilecek lerini söylediler ve vaat ettikleri tarih arasında ürünümü değiştirdiler. Her şey sorunsuz ilerledi. Teşekkürler"

Tümünü Gör
Arçelik Dalga Geçiyor Sanırım!

Arçelik DalgaGeçiyor Sanırım!

Arçelik Ürün Değişimi İstiyoruz!

Arçelik ÜrünDeğişimi İstiyoruz!

Aleyna
Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Sıkıntısı!

Arçelik ÇamaşırKurutma Makinesi Sıkıntısı!

Özkan
Arçelik Kurutma Makinesi  Arızası!

Arçelik KurutmaMakinesi  Arızası!

Demet