Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 11:23

Arçelik adı verilen firmadan 2020 yılında kombi aldık. Keşke almasaydık, 2024 Ağustos'ta bozuldu ve E82 arıza hatası veriyor. Bununla alakalı daha bilgilidirler diye Arçelik servisini aradık, geldi. Her zamanki gibi ana kart arızası dediler ve 3750 TL fiyat söylediler. Biz de belki olur diye tamam dedik. Neyse, değiştirdiler ama tabii ki de tamir olmadı, arıza sabitti. Ve bu iş bilmeyen teknisyenleri sirkülasyon pompasının da arızalı olduğunu ve fiyatının 10.800 TL olduğunu iletti. Tabii ki de kabul etmedik. Kendi sitenizde 'Arçelik E08/E82 arıza kodu: Tüketicinin müdahalede bulunabileceği bir durum değildir. Kullanmakta olduğunuz kombinizin alev algılayamamasından kaynaklı bir sorundur. Bu durumda kombinizin iyonizasyon elektrodunda, gaz grubunda ya da elektronik kartında problem meydana gelmiş olabilir.' yazıyor ve sizin iş bilmeyen teknisyeniniz arızalı olmayan sirkülasyon pompasını da bozdu. Eskiden resetleyince sıcak su geliyordu, şu an o da gelmiyor. Kimse ama kimse Arçelik alıp kendine yazık etmesin. Paranıza yazık, malları bozuk.

10 Ağustos 2024 14:49 (Şikayetten 3 saat sonra)
11 Ağustos 2024 16:39

Kesinlikle yardımcı olan olmadı kimseye bu Arçelik firmasını tavsiye etmiyorum ana kart arızası dendi sirkülasyon pompası arızası dendi ve toplam bize 15 bin tl masraf çıkardılar iyi ki yaptırmamışım bu is bilmezlere. 200 TL'ye prosestat aldım ve kendim çözdüm. Arızalı dedikleri her şey sapa sağlam Tüketici Hakları'na şikayetimi oluşturdum.

16 Mayıs 2024 15:02
Arçelik Kombi Kabusu: Arızalar Bitmiyor!
Arçelik Kombi Kabusu: Arızalar Bitmiyor!

21 Ocak 2025 10:31

Arçelik Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

05 Mart 2025 15:16
Arçelik Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Arçelik Kombi E03 Hatası Ve Çözüm Bulunamaması

Volkan
15 Ocak 2025 20:36
Arçelik Kombi E03 Hatası Ve Çözüm Bulunamaması
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
19 Nisan 2025 16:18