Mert sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik KM900 Kurutma Makinesi Kapalıyken Ses Çıkarıyor!

05 Temmuz 2023 13:09

Arçelik 900KM Kurutma Makinesi alalı 3 gün oldu. Makine fişe takılı ve kapalıyken ses çıkarıyor, fişten çıkardığında ses kayboluyor gelen yetkili servis bu duruma normal diyor 2023 yılında makine kapalıyken ses çıkması nasıl normal olabilir. Arçelik yetkililerine buradan sesleniyorum, buna bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.

06 Temmuz 2023 12:56 (Şikayetten 23 saat sonra)
26 Temmuz 2023 22:55

Şikayet sürecim halen çözülmedi 1 haftalık kurutma makinem 900KM değişim yapıldı aynı ses mevcut 6. Kez servis çağırıyorum ve sonuç alamıyorum makinemin bir üst model ile değişmesini talep ediyorum sorunlu bir serinin satışını nasıl Arçelik gibi büyük bir marka yapabiliyor anlamıyorum, sorunumun ivedi bir şekilde çözülmesini talep ediyorum!

01 Ağustos 2023 13:08

Halen şikayetim devam etmektedir, Arçelik'ten hiçbir şekilde konu ile ilgili dönüş sağlanmamaktadır 1 haftalık makine ses sorunu yüzünden müşteriyi mağdur etmektedir!

08 Ağustos 2023 01:01
Arçelik KM900 Kurutma Makinesi Kapalıyken Ses Çıkarıyor!

8. Kez randevu talebi oluşturuldu o kadar kötü bir marka ki ürünün arkasında bile durmuyor resmen dalga geçiyorlar 15 günlük makine çözülemiyor müşteriyi mağdur etmekten başka bir şey yapmıyorlar @Arçelik artık şu sorunu çöz! Müşteri ile dalga geçme ayıp!

06 Eylül 2023 10:16

1 aydır sorunum çözülemiyor bu nasıl bir servis hizmeti anlayışıdır anlamıyorum geri dönüş yok! Mağduriyet yaşıyorum ilgilenen yok! Arçelik pişmanlıktır!

Red
Red

Bizimki de aynı ses yapıyor yeni aldık sorun çözüldü mü acaba ya da değişim yapıldı mı ona göre adım atacağım

Mert

Sorun düzelmedi, düzelemez de çünkü bu ürün fabrikasyon olarak hatalı çıkmış ve piyasaya sürülmüş bir ürün 3 kere değişti sorun çözülmedi, biz mecburen bir üst versionu extra para vererek satın aldık değiştireceksiniz mecburen ses Arçelik hatası kronik arızalı bir ürün piyasaya sürmüş ancak cefasını her zamanki gibi müşteri çekiyor şaşırmıyorum artık bu durumlara koskoca firma bunu yapıyorsa söylenecek söz yok bence. "Arçelik KM900" kronik sorunlu bir ürün ve piyasadan geri çekilmesi gereken bir üründür kesinlikle satın alınmaması gerekiyor.

Açelya sonuçtan çok memnun

Açelya
14 Ocak 2025 11:45
"Firma yetkilileri hemen geri dönüş sağladı. Yetkili servis ilgilendi ve ürün değişimi yapılacağını söyledi. 1 hafta içinde ürün değişimi oldu. Teşekkür ederim."

21 Kasım 2024 19:28

Arçelik Kategorileri