Emine sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klimada Sürekli CH38 Hatası Ve Servis Sorunu

14 Haziran 2024 11:20

Arçelik mağazasından klima aldık. Klimayı toplasanız 10 kere çalıştırdık, 1 yıllık bir cihaz bile değil, CH38 hatası veriyor. Evime ilk defa Arçelik bir ürün aldım, aldığıma o kadar pişman oldum ki 2 haftadır yetkili servisin peşinden koşuyorum. 2 yaşında kızım var, camları açamıyorum, sıcaktan bayılacağız artık. Paramızla rezil olduğumuz bir durumdayız. Bayramda evime şehir dışından misafirlerim gelecek, ev cehennem gibi. İlk ve son Arçelik ürün aldım olacak ve çevremde Arçelik almak isteyen kim varsa herkese yaşadığım bu olayı ve servisin umursamazlığını anlatacağım.

15 Haziran 2024 12:08

Şikayetten 1 saat sonra müşteri hizmetleri aradı ama Sorunum hala giderilmedi bu sıcak havada paramızla rezil olduk Arçelik firmasının bu kadar umursamaz olduğunu asla tahmin etmiyordum bn bu sorunu sosyal medyaya da yansıtacağım bir çok markanın servisi aynı günde geliyor Arçelik gibi bir markaya asla bunu yakıştıramadım yoğunluğunuz varsa bünyenizde yoğunlugunza göre personel çalıştırın siz en çok tercih edilen mağazalardan bir tanesi de sizsiniz 14 gün bu sonraya gelip yapılacakmış klima evde herkes sıcaktan bir köşede 14 gün bn neden bu sıcakları çekmek zorunda bırakılıyorum sıcakları çekmek istesem evime klima taktırmam bozuk cihaz satıyorsunuz o zaman daha ye i aldığım ürün nasıl bozuluyor kimse kusura bakmasın ve o kadar pişmanım ki elimden gelen ne varsa yapacağım bu konuyla alakalı özellikle sosyal medyada

14 Haziran 2024 17:12 (Şikayetten 5 saat sonra)
15 Haziran 2024 11:31

Sorunum hala giderilmedi bu sıcak havada paramızla rezil olduk Arçelik firmasının bu kadar umursamaz olduğunu asla tahmin etmiyordum bn bu sorunu sosyal medyayada yansıtacağım bir çok markanın servisi aynı günde geliyor Arçelik gibi bir markaya asla bunu yakıştıramadım ve o kadar pişmanım ki elimden gelen ne varsa yapacağım bu konuyla alakalı

15 Haziran 2024 14:54

Şikayetten 1 saat sonra müşteri hizmetleri aradı ama Sorunum hala giderilmedi bu sıcak havada paramızla rezil olduk Arçelik firmasının bu kadar umursamaz olduğunu asla tahmin etmiyordum bn bu sorunu sosyal medyaya da yansıtacağım bir çok markanın servisi aynı günde geliyor Arçelik gibi bir markaya asla bunu yakıştıramadım yoğunluğunuz varsa bünyenizde yoğunlugunza göre personel çalıştırın siz en çok tercih edilen mağazalardan bir tanesi de sizsiniz 14 gün bu sonraya gelip yapılacakmış klima evde herkes sıcaktan bir köşede 14 gün bn neden bu sıcakları çekmek zorunda bırakılıyorum sıcakları çekmek istesem evime klima taktırmam bozuk cihaz satıyorsunuz o zaman daha ye i aldığım ürün nasıl bozuluyor kimse kusura bakmasın ve o kadar pişmanım ki elimden gelen ne varsa yapacağım bu konuyla alakalı özellikle sosyal medya da

17 Haziran 2024 11:01

Kübra
20 Haziran 2024 11:36
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
12 Haziran 2024 23:51
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
25 Ağustos 2024 22:55