Murat sonuçtan memnun değil

20 Nisan 2024 10:23

Ürünü Arçelik'ten 2023 Aralık ayında aldık ve bir veya iki defa kullandık. İlk kullanımda musluğun alt kısmından meyve suyu sızdırıyordu. Bu durumu göz ardı edip ürüne ikinci bir şans verdik fakat yine aynı sorunla karşılaştık. Arçelik servisiyle iletişime geçtik; ürün iki kez servise gönderildi ancak herhangi bir sorun tespit edilemedi ve ürün bize geri gönderildi. Paylaştığım video ve görsellerde sorunun devam ettiği açıkça görülebilir. Ürün değişimi talebinde bulunduk ancak sorun olmadığına dair ısrarcı bir tutumla karşılaştık. Bunun üzerine başka bir marka olan Philips'ten bir ürün aldık ve onu sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. Arçelik gibi bir markadan böyle bir sorun yaşamak beklenmedikti. Potansiyel alıcıların bu durumu göz önünde bulundurmasını öneririz. Şimdi Arçelik'ten bizimle iletişime geçerek sorunumuzu çözüme kavuşturmasını umuyoruz.

20 Nisan 2024 14:09 (Şikayetten 3 saat sonra)
Murat
Murat
29 Nisan 2024 16:38

Servisten aranıp problemimizin çözüleceğini söylemelerine rağmen sorunumuz çözülmedi Aldığımız Philips marka ikinci ürünü kullanıyoruz ve hiçbir problem yok Bu ürünü alacak olanlar dikkatli olsun bizim problemimizi yaşarlarsa Arçelik çözüm üretmiyor resmen almasaydınız a geldi iş en son mahkemeye vereceğiz başka şansımız yok zaten ikinci bir ürün aldık bu ürününde problemi Belli ki çözülmeyecek, ürünü aldığımız gün hevesle bir kez kullandık kullanamadık. Geçen hafta bir bulaşık makinesi aldık Arçelik kesinlikle eve sokmicaz artık. Çözüm üretilmesini bekliyoruz halen. @Arçelik #Arçelik

Arçelik Katı Meyve Sıkacağı Su Sızıntısı

Barış
25 Aralık 2023 21:34
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik K 1582 Katı Meyve Sıkacağının Kapağı Asla Açılmıyor

09 Ekim 2023 21:04
Arçelik K 1582 Katı Meyve Sıkacağının Kapağı Asla Açılmıyor

Arçelik Katı Meyve Sıkacağı K1583 Yüksek Sesle Çalışması

30 Ocak 2024 00:28
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
27 Haziran 2024 09:58