Arçelik Fırın Camı Mağduriyeti

04 Temmuz 2024 21:59

Arçelik fırınımızın iç camı bir sesle beraber tuz buz oldu, garantisi olmasına rağmen cam ücreti için kapora alıp gittiler, fırının darbe aldığı için böyle olacağını söylediler yani iç camına nasıl bir darbe alabilir fırın? Çalıştırmam ile dağılması bir oldu, üstelik içi de bomboştu, mağduriyetin bu kadarı olur. Tüketici olarak hakkımı gerekli her yerde arayacağım. Hem durduk yere cam patlıyor malıma ve canıma zarar veriyor, hem de sonucuna ben katlanıyorum. Bu nasıl bir saçmalık?

05 Temmuz 2024 11:46 (Şikayetten 13 saat sonra)
Hill
Hill
10 Temmuz 2024 12:51

Geçen hafta bu konu ile ilgili arandım ve geri dönüş sağlanacağı söylendi, hafta sonu camı getirip taktıklarında ücretin geri kalanını da ödemek zorunda kaldım. Üstelik fırını çalıştırmaya çekiniyorum cam yeniden elimde kalıcak diye. Bu konuyla ilgili benim hatam olmamasına rağmen üstelik garantisi de sürerken ücret ödedim. İç camın kırılması garanti kapsamında değil denildi. Kullanıcıdan kaynaklı olmayan sorun nasıl garanti kapsamında olmaz anlayamıyorum. Garanti neyi kapsıyor öyleyse? Konu ile ilgili geri dönüş sağlanmasını bekliyorum.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
21 Temmuz 2025 23:38
Burcu sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2024 13:32
"Uzun uğraşlar sonucu fırınımın camı değişti ücretsiz sosyal medyanın gücü diyelim teşekkürler Arçelik"
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
08 Aralık 2024 16:12
"Keşke Şikayetvar'a yazmadan evvel ilgilenilseydi yinede teşekkürler sorunum giderildi."
Patlayan Fırın Camı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Patlayan Fırın Camı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 20:37
Patlayan Fırın Camı Ve Hayal Kırıklığı
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 00:35
Arçelik Kategorileri