Arçelik Ekran Renk Kayması

16 Şubat 2023 12:13

Arçelik televizyon garantisi bitti ekran mavi ® ışık sorunu başladı. Esasında garantisi bitmeden fark ettik ama sorun olduğunu zannetmedik. Renk ayarlarından düzelecek bir şey olduğunu düşündük. Ama renk ayarlarından düzelmedi. 2-3 yıllık televizyon nasıl böyle olur yetkili firmadan acil destek ve değişim istiyorum.

Bu seride problem varsa ki öyle gözüküyor buradaki şikayetlerden. Eve ® gelen misafirler ne kötü gösteriyor TV gözlerimiz bozulacak diyorlar. Kapatıyoruz televizyonu umarım bu kronik sorun için ücretsiz LED değişimi yaparsınız. Markasına kalitesine güvenip aldık. Böyle bir problem çıkması üzücü. Umarım ürününüzün arkasında durursunuz aksi takdirde bir daha Arçelik marka hiçbir ürün almam.

16 Şubat 2023 16:44 (Şikayetten 4 saat sonra)

Ahmet
Ahmet

Merhaba. Anlaşılan o ki, markanın ekran problemleri kronik ve firma maalesef üretim aşamasında bu problemi gidermeyi ya başaramamış ya da başarmak istemiyor. Benim televizyonumun ekranı Haziran. 2021 ve Şubat. 2023 yıllarında 2 defa bozuldu. Yani her 1,5 sende bir ekran arızası. Cihazı 6 sene kullanmak istesem, 4 defa ekran değişim yapılması gerekecek. Garip ve tuhaf olan da bu. Tekrar bozulacak olan ekranın onarımı ya da değişimini ücretle yaptırmak yerine, aynı maliyetle başka bir marka televizyon almak kendimce daha mantıklı olacaktır.

Mustafa sonuçtan memnun değil

Kısa Sürede Arızalanan Televizyon Ve Yetersiz Servis Sonucu Ürün Değişimi İsteği

23 Ocak 15:24

Garanti Sonrası Panel Arızası Ve 15 Bin TL Onarım Ücreti