Arçelik Çaycı Tabandan Su Akıtması

14 Ocak 2024 18:33

Arçelik marka çay makinesi aldım. Garanti süresi devam ederken iki defa tabanı delinip su sızdırmaya başladı. Evde su arıtıcısı kullanıyoruz ve kireçli su kullanmıyoruz. Tabanı değiştirdiler. Ve sanki yalan söylüyormuşum gibi kireç sökücü verdiler. Antalya Alanya'daki Arçelik yetkili servisi (Şekerhane Mahallesi) (aynı makineden kardeşim de var ve o da aynı problemi yaşadı) yeni tabanın garantisi olduğunu, delinirse getirmemizi söylediler. Değişim talep edebileceğimizi belirttiler. Sekiz ay sonra üçüncü kez delindi ve garantisi bitmişti. Üçüncü kez de değişim olabileceği söylenmişti fakat garanti bittiği için ücret talep edilebileceği ifade ediliyor. Garanti süresi devam ederken gönderdiğimizde değişim talep edilmedi. Belli ki makinede bir problem var. Garanti sürecinde arıza başlayıp tabanı değiştirerek geçici bir çözüm ürettiler. Şimdi cihazın değişmesi gerektiğini söylüyorlar ama ücret talep edebileceklerini belirtiyorlar. Kesinlikle ücreti kabul etmiyorum. Garanti süresi devam ederken birden fazla aynı sorunu yaşadım. Değişimin ücretsiz yapılmasını talep ediyorum.

14 Ocak 2024 20:38 (Şikayetten 2 saat sonra)

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
23 Ocak 2024 10:28
Arçelik Çay Makinesi Sürekli Tekrar Eden Arıza
Arçelik Çay Makinesi Sürekli Tekrar Eden Arıza
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 22:04

02 Şubat 2024 14:18
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 10:58
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
12 Aralık 2023 11:38