Arçelik Çamaşır Makinesinden Kurtulma Çabamız

08 Haziran 2023 11:17

Arçelik gibi bir markanın bu kadar kötü bir yönetim ile çalışması gerçekten yazık. Aldığım çamaşır makinesi 2. yıkamada bozuldu ve evime 5 tane birbirinden alakasız servis geldi. Makinemden uçak gibi ses geliyor ve içinde su bırakıyor ama ürünlerinde bir kusur bulamadılar. Değişimi bile reddettiler. Ben değişim değil iade istiyorum dememe rağmen o kadar çok uğraştırdılar ki, şimdi değişimi kabul ettiler ama ben bu makineyi asla kullanmayacağım. Müşteri memnuniyeti sıfır, müşteri deneyimi kötü, yönetim koordinasyonu ise asla yok. Gerçekten yazık 15bin TL verdim. Ben makineye ama size daha çok üzülüyorum. İş ahlakı olan insanlarla çalışmak nasip olur. Umarım bir gün başka bir markada alışveriş yaparsınız.

Ebru
Ebru
08 Haziran 2023 11:01

Güngören gürsesler Arçelik bayisinden asla hiçbir şey almayın. Arçelik ile ilişkilerinizi de tamamen bitirin. Onların, müşterilerden daha önemli işleri var muhtemelen.

08 Haziran 2023 13:46 (Şikayetten 2 saat sonra)

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
22 Haziran 2024 11:50
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları: Gürültü Ve Su Kaçağı

23 Kasım 2024 01:05

04 Eylül 2024 11:09

Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Hüsranı

Haydar
07 Aralık 2023 11:40
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Gürültülü, Su Akıtan Ve Müşteri Memnuniyetsizliği Yaratan Deneyim

Kazım
01 Nisan 2025 01:06