Hüseyin sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 19:25
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Arçelik markasının ürünlerini seve seve kullanan biri olarak ilk defa arızalı bir ürünle karşılaştım ama Arçelik ailesi sorunu markanın hakkını vererek ürünün arkasında durarak halletti ben yine Arçelik markasını kullanmaya ve tavsiye etmeye devam edeceğim teşekkürler Arçelik”

Arçelik 11 kiloluk 11140M model çamaşır makinem 5 ay önce aldım çok gürültülü çalışıyor bir de öne doğru hareket ediyor, 4 defa servis geldi

1 ci servis ayakları teraziyle ayar yaptı 2ci servis ayaklar kısa deyip yüksek ayak getirdi taktı 3 servis kayış amortisör gibi parçalar taktı ve ayaklar yüksek diye çıkardı kısa ayak taktı. 4. Servis örnek bornoz yıkarken baş havlusu atma, kumaş uygun olmayan çamaşırları birlikte yıkama çünkü az su çeken çamaşır la çok su çeken çamaşırı birlikte yıkama dedi. Bir de 11 kiloluk 1400 devir makinalar yapar o yüzden 1000 veya 800 de yıka dedi. Öyle bir durum vardıysa ben 7.8 kiloluk alırdım... Satarken uyarmadılar, 11 kiloluk işe yaramıyor. 11 kiloluk alsanda 800 devirde yıka o zaman dediler.
Benim anladığım nevresim yıkarken yastıkları yıkamamam gerekiyor, bornoz yıkarken küçük havlusunu yıkamamam gerekiyor... Her gelen servis başka diyor. Ya ilk defa mı çamaşır makinesi kullanıyorum hiç birinde olmadı ama bu 11 kiloluk ta mı oluyor.

10 kiloluk versinler 11 kiloluk işe yaramıyorsa
Bu arada ben kendimi bildim bileli Arçelik tir bütün beyaz eşyalarım, hiç birinde bu kadar sıkıntı yaşamadım. Çözüm bekliyorum, CİMER veya Tüketici Hakları'na başvuru bir sonraki çözüm arayış yolum olacaktır

03 Temmuz 2024 15:01 (Şikayetten 19 saat sonra)
03 Temmuz 2024 22:20

11140M model çamaşır makinemin arada gürültülü çalışıyor öne doğru geliyor 4 defa servis geldi sıkın tı yok 11 kiloluk makinelerde normal dediler şikayet var sitesinden mağduriyeti mi bildirdim Arçelik firması dan dönüş yaptılar ve bana çözüm olarak yine servis yönlendirelim dediler 4 defa gelmiş servis işe yaramamış 5 ci servis gelecek miş Arçelik adı nın büyüklüğü güvenilirliğin arkasında durmuyor Bir daha asla Arçelik mi Tavsiye eder miyim asla

06 Aralık 2024 18:40

Büşra
Büşra

Aynı problemi yaşıyorum. Soruna nasıl bir çözüm sunuldu?

Kerem
Kerem

Dızztlama sesi de çıkarıyor motorda da sorun var muhtemelen

Arçelik Çamaşır Makinesi Sarsıntı ve Gürültü Sorunu

İbrahim
15 Ağustos 2024 12:42
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 11140 M Seri Hatası Arızalı Çamaşır Makinesi.

Serdar
25 Ağustos 2023 18:57