Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Program Uzatma Hatası

18 Mart 2024 14:35

Garantisi devam eden, 7129220100 10124 da 10GK model ve 402513 seri numaralı Arçelik çamaşır makinemin yıkama esnasında programın uzamasından dolayı servis kaydı oluşturdum. Aralık 2023 ve Ocak 2024 tarihlerinde bir aylık süreçte yetkili servis tarafından dört defa cihazımda tadilat gerçekleştirildi. Bu süre içerisinde yetkili servis tarafından deterjan kutusu, ana kart, ısıtıcı rezistans ve pompa değiştirilmiş olmasına rağmen cihazdaki problem düzelmemiştir. Servisi tekrar arayarak 4077 sayılı Kanun'un maddesi 13, Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik maddesi 14'e atıfta bulunarak değişim talep etmeme rağmen talebim reddedilerek yerine getirilmemiştir. Ürünün 1 yıl içinde aynı arızayı 3 defa tekrarlaması ve arızanın düzelmemesinden dolayı değişim talep etmekteyim. Bölge müdürlüğü ürünün tamir edilmesinden yana tavır sergilemekte ama üç kez servis gelmiş, bir kez de makineyi götürüp tamir edilmeye çalışılmasına rağmen tadilatlar sonuç vermemiştir. Ürünün dış sacı ve motoru haricinde hemen hemen her şeyi değiştirildi. Daha nasıl bir tamirat yapılması öneriliyor anlamıyorum.

28 Mart 2024 09:58

25 Mart 2024 11:55

6 gün önce Arçelik marka çamaşır makinemin program uzatmasından dolayı şikayetimi iletmiştim ve beni arayan müşteri temsilcisi servisin bir kere daha ürünü kontrol etmesini talep etti. Servis tekrardan ürünü kontrol ederek yapılacak bir şey olmadığını ve tamir edilecek bir durum olmadığını ürünün değiştirilmesi ile alakalı talebini bölge müdürlüğüne iletmesine rağmen bölge müdürlüğü tamir edilmesi konusunda inat ediyor. Anlaşılan hakkımızı hukuki yollarla aramamız gerekiyor. Bundan sonrada Arçelik mi asla ve asla almam.

18 Mart 2024 16:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Derya sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 09:27
Arçelik Düzgün Çalışmayan Çamaşır Makinesi
Arçelik Düzgün Çalışmayan Çamaşır Makinesi

Bayram
01 Ocak 2024 20:14
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 09:03
Levent sonuçtan çok memnun