Arçelik Buzdolabı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Aralık 2024 13:03

Kullanmış olduğum buzdolabım soğutmadığı için servis çağırdım. Gelen servisin kontrolü sonrası buzdolabının kompresör arızası sebebiyle değişim yapılması gerektiğini söyledi. Servise gelen kişinin işlemi sonrası buzdolabı hiç çalışamadığı için içindeki bütün ürünlerim bozuldu. Değişim kararı çıkan ve yedek parçası olmadığı için onarılamayan buzdolabıma çıkan indirim ise komik. Garanti süresi biter bitmez ürün bozuluyor, hem de 7 yıl dolar dolmaz. Üstelik kanunen 10 yıl yedek parça sağlama mecburiyeti varken, hem yedek parça üretme hem de beni buzdolabı alma mecburiyetinde bırak. Ürünlerim dolap olmaması sebebiyle bozulduğu için verilen indirim tutarı ile mecburen yeni dolap aldım, o da 3 gün geçmesine rağmen teslim edilmedi. Arçelik firmasının bu tutumu ile anlaşılan Arçelik demek mutluluk değil pişmanlık demekmiş.

25 Aralık 2024 11:58

1 haftada Arçelik ile yaşadığım sorunlar bitmek bilmiyor, değişim yapıyorsunuz sıfır diye bana ürün gönderiyorsunuz ürünün altında ezilme var yetmedi garanti süresi olarak da 1 yıl veriyorlar. Değişim yapılan ama sıfır olan bir ürüne nasıl 1 yıl garanti veriyorsunuz demek ki bu ürünler sıfır değil tüketiciyi yanlış ve eksik bilgi veriyorsunuz, sizden ürün almamın tek sebebi buzdolabının acil ihtiyaç olmasındandı ancak bütün ürünlerim bozuldu sayenizde. Değişim sonrası garanti sorununu çözmüyorsanız alın ürünü geri götürün paramı iade edin

23 Aralık 2024 16:50 (Şikayetten 3 saat sonra)
Murat
Murat
25 Aralık 2024 11:21

Hiçbir netice alamadığımız gibi bir de bize değişimden kaynaklı indirim yapılan ürünü siz satın almışsınız artık bir şey yapmayız diyorsunuz, ben buzdolabı alıyorum acil ihtiyaç olmasaydı zaten almazdım, Arçelik demek pişmanlık demek

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

05 Şubat 2025 18:30
Ayşe sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 17:49
"Arçelik dolabımı değiştirdi, gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim. Bu markayı tanıdıklarıma önereceğim ve bu markadan alışveriş yapmaya devam edeceğim. Teşekkürler Arçelik:)"

Metehan
18 Eylül 2023 21:20