Arçelik Buzdolabı Sorunları ve Yetersiz Servis Hizmeti

26 Ağustos 2024 13:50

Arçelik 278550 kodlu buzdolabı ufak tefek gördüğümüz ama ufak olmayan (kendi ayarladıkları ayarda soğutmuyordu) kapısı kapanmıyordu, ayak değişimi yapıldı) sorun etmeden kullanıyordum fakat buzluk çekmeceleri o kadar küçük ve az açılıyor ki ürün alıp koyarken zorlanıyorum. Biraz çekince de çekmece kırıldı, servis bayiye, bayi servise yönlendirme yapıp oyalıyor. Değişim talebim üzerinden 6 ay geçti diye reddedildi. Parça tabi ücretli. Bu zamana kadar ne aldıysam sorun yaşadığım Arçelik gene şaşırtmadı. Hatalı ürün üretip parça değişimi yapmakla tüketiciyi yıpratıyorlar. Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Şikayet var sitesi ziyaret edilmeden alışveriş yapmamak gerektiğini anladım.

26 Ağustos 2024 16:11 (Şikayetten 2 saat sonra)

Serap
Serap

Teşekkürler ederim. Bugün almayı düşünüyordum bu buzdolabını önce yorumlara bakayım öyle alayım dedim. Vazgeçtim. Yorumlara bakınca çok şikayet olduğunu gördük

Gülümser

Bir tanıdığımda çamaşır makinesi aldı resmen bozuk geldi tamir mc değişim mi mücadelesine girdi en ucuz basit markalar bike daha iyi çıkıyorbş yanımda gene BİM'den alfi çok memnun

Nermiye
25 Temmuz 2023 14:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 13:50
Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 16:37
Arçelik Kategorileri