Recep sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor 247 Cey

05 Temmuz 2024 19:57

Arçelik buzdolabımızın dondurucu kısmı normal, diğer dolap tarafı soğutmuyor; yiyecekler bozulmaya başladı. Servisi çağırdık, 2500 TL karşılığında gaz basabilirim ama bu da sorunu kesin çözer diyemem dedi. Ama çözüm olmazsa ücretli değişim sağlayabilirim dedi. Yani bir şansını dene, arıza ne olduğunu bilmiyorum dedi. Arızanın ne olduğunu bilmiyorsa neden gaz basıyor dolaba? Hadi gaz bastı, kaçak varsa benim 2500 TL çöp olacak. Bana dolap verecekler ama hangisini, nasıl şartlarda verecekler bilmiyorum. Evimdeki bütün eşyalar Arçelik, hepsinde böyle sorun yaşadığımı düşününce neden Arçelik'i tercih ettim ki diyorum. Normalde servis gelir, ekspertizini yapar, bana dolap önerir; alıp almamak bana kalır. Ama yok, dolabı alacaklar, kaç gün dolapsız kalacağım belli değil. Sonunda tamir mi olacak, değişim mi olacak, işlem son bulana kadar beklemek zorunda kalacağım. Bunun bir buzdolabı olduğunun ve yaz ayında en çok ihtiyacımız olan zamanda dolapsız kalmanın ne anlama geldiğinin farkında değil servis.

06 Temmuz 2024 14:55 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sumeyra
27 Haziran 2023 19:16

Şahika
26 Temmuz 2024 18:59
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 15 Gündür Oyalıyor Ürün Bozuldu Yemek Yok

Serhat
23 Temmuz 2024 12:39
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Neriman
14 Mayıs 2024 12:55