Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kronik Sorun Servis Hatası

23 Temmuz 2024 23:39

Arçelik 584611 buzdolabı ilk aldığımız tarihten itibaren kronik sorun yaşadı. Kırmızı ünlem işareti, soğutmama, buzluk kısmının buz tutmaması vs gibi birçok sorun yaşadık. Her seferinde servisin gelip bizi aynı bahanelerle oyalaması üzerine maddi manevi kayıp yaşadık. Bugün ise garantisi bitmiş ama dolabınızda kronik hata var ücret karşılığı değişim yapalım deniliyor. 3 yıl önce değişim yapın dediğimizde yapmayan Arçelik ekibi garanti bitince ücret karşılığı değilim yapalım diyor. Biz kaliteli olsun diye Arçelik ürünleri kullandık yıllarca ama yanılmışız en pahalı ürünleri almamıza rağmen kronik sorunları kabul etmeyip müşteriden ücret talep ediyorsunuz.

25 Temmuz 2024 15:08

Arçelik buzdolabı asla çözüme kavuşmuyor. Sürekli biz sizi arayacağız denilip dönüş yapılmıyor. İnsanları mağdur etmekten başka bir işe yaramıyorsunuz. Üretim hatası ürünü değişim ücreti altında para talep ediyorsunuz. Önce üretim hatalı ürünün arkasında durmayı öğrenin. Büyük bir marka diye aldığımız Arçelik kusurlu ve üretim hatalı ürün satıp ücretini müşteriden talep ediyor

23 Temmuz 2024 23:23

İlk süreçte Arçelik servisi sorun çözüldü hallettik dedi günlerce haftalarca dolapsız kaldık. 3 yılın sonunda Arçelik servisi ve değişim ekibi arayıp kronik dolabın gövdesinde gaz kaçağı olduğunu telefonla belirttiler. Servis ekibi hiçbir şekilde sorun yokmuş gibi davrandı. Şu sıcak havalarda insanları parasıyla rezil ediyorsunuz

24 Temmuz 2024 16:44 (Şikayetten 17 saat sonra)
24 Temmuz 2024 18:14

Henüz dönüş yapılmadı bekliyorum günlerdir buzdolabı olmadan yaşıyoruz temmuz sıcağında 50 derecede biraz hızlı çözüm üretirseniz sevinirim

17 Kasım 2023 14:49
Eda sonuçtan çok memnun

22 Şubat 2024 22:41
Adnan sonuçtan memnun

26 Ağustos 2024 12:56
"Markanıza değil temsilciniz Eda hanıma teşekkür ederim."
Arçelik No Frost Buzdolabında Sürekli Arıza ve Mağduriyet
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
13 Aralık 2024 10:53
Arçelik Buzdolabı Sorunu: Çözüm Beklerken Mağduriyet Artıyor!
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik XL Buzdolabı Bir Felaket!

Füsun
13 Ağustos 2023 20:13
Arçelik XL Buzdolabı Bir Felaket!
Arçelik Kategorileri