Saadet sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Fokurdama Sesi

02 Eylül 2023 13:45
Saadet'in Teşekkür Mesajı
“Üçüncü kez çağırdığımız servisten farklı gelen ekip sorunumuzu çok kısa sürede anlayıp çözdü. Mehmet Furkan beye ayrıca teşekkür ediyoruz işinin ehli 👍🏻”

Arçelik buzdolabım arızalandı, teknik servis çağırdık arızanın giderilemeyeceğini yenisi ile belli bir ücret karşılığında değişim talebinde bulunabileceğimizi söylediler. Önerilen Arçelik 274532 eb buzdolabını kabul ettik ve 15 bin tl civarında ödeme yaptık. Kurulumdan sonra kullanmaya başladığımızdan itibaren dolabı her açıp kapatmamızda fokurdama sesi geliyor. Bu sorun için iki kere yetkili servis çağırdık ama arkadaşlar hiçbir şekilde çözüm bulamadılar. Yıllardır sürekli Arçelik'ten alışveriş yapıyordum ama eski kalitesini artık göremiyorum. Sessiz çalışma özelliği bulunan ve sıfır olan bir dolaptan nasıl böyle gürültülü bir ses gelebilir? Sorunumun acilen çözülmesini, çözülmezse para iadesi yapılmasını talep ediyorum.

04 Eylül 2023 15:15

Isil
Isil

Merhaba aynı fokurdama sesi 3 ay önce yeni aldığım benim buzdolabımda da var nasıl çözülüyor?

Saadet

Merhaba dolabın arkasındaki motorun olduğu bölmede, 1-2 cm'lik halka şeklinde plastik parça vardı. Onu çıkardılar düzeldi. Servise söylerseniz daha iyi anlarlar sanırım

Ögeday
Ögeday

Sorunu nasıl çözdüler_

Esra
Esra

Ne yaptılar bizde de aynı sorun var

17 Aralık 2023 12:46
Mordem sonuçtan hiç memnun değil

Mordem
05 Eylül 2023 08:08