Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 02:39

26.08.2024 Tarihinde Arçelik 578590 ei modeli No-frost inoks buzdolabı satın aldım. Yetkili Servis ilk kurulumu yaparken motor arka koruma kapağının olmadığını fark ettim. Bu durumu yetkili servise söylediğimde buzdolabının fabrikada bu şekilde üretildiğini fakat müşteri isteği doğrultusunda yedek parça olarak ücreti karşılığında takabileceklerini söylediler. Bende kurulum yapıldıktan sonra bu konu ile alakalı sürekli müşteri hizmetlerini arayarak servis randevusu oluşturmuş olsam da daha halen çözüm bulamadım. Buzdolabın arka motor koruma kapağı olmadan buzdolabı arka kısmındaki parçaların taşınma esnasında zarar göreceğini düşündüğüm için bu kapağı talep ediyorum.

19 Eylül 2024 12:46 (Şikayetten 10 saat sonra)

Suheyp sonuçtan memnun

Arçelik Buzdolabı Çekmece Kapağı Temin Edilmiyor, Yasal Haklarım İhlal Ediliyor

Suheyp
08 Ağustos 2025 10:39
"Keşke ilk baştan olumsuz olmasalardı, şikayetimi buraya yazmasaydım eğer sorunun çözülebileceğini düşünmüyordum ki öyle oldu. Ben Arçelik'ten çok Şikayetvar'a teşekkür etmek istiyorum. Kesinlikle herkes hakkını aramalı satarken her şey çok güzel ama destek almak İstediğimizde maalesef bundan belki Arçelik kurumsal tarafın haberi olmuyor hiç kimse bunda değil"
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
31 Ağustos 2023 16:19