Arçelik Bursa Koğukçınar Yetkili Servisi Müşteriyi Yanıltıyor

Arçelik Bursa Koğukçınar Yetkili Servisi Müşteriyi Yanıltıyor
24 Haziran 2024 21:551.697
Asaf'ın Teşekkür Mesajı
Arçelik merkezi ve yetkili servis tarafından arandım, gerekeli bilgiler verildi, problem çözüldü, ürün iadesi karşılığı para iadesi yapıldı. Teşekkür ediyorum.

Merhaba
Aldığım Arçelik kurutma makinesinin ücretsiz montajı için gelen Bursa Koğukçınar Yetkili Servis firmasından şikayetçiyim. Firma 645 TL para karşılığı "almaz iseniz" makineniz arızalanır diyerek "aşırı akım koruyucu" cihaz satışı yapmışlar. Ben işyerimde olduğum için elektrik meselesinden anlamayacak olan eşime oldubittiye getirerek bu ürünü satmışlar. Ben 15 dakika bile geçmeden servisi arayıp yanlış bir iş yaptıklarını bildirmeme ve bu gereksiz parçayı iade istememe rağmen talebim geçersiz sayılmıştır.
Sebep olarak da eşimin bu cihazı gönül rızası ile almış ve kutunun açılmış olması gösterilmiştir. Oysaki kutuyu açıp prize takan kendi personelleridir.
Telefonuma Arçelik ten gelen SMS mesajında da "Aldığınız hizmetin toplam tutarı 645 TL dir. Hizmet fişine şu linkten ulaşabilirsiniz" içeriği bulunmaktadır.
Bana hizmet fişi gönderiliyor oysaki servis işlemi altında zorla bir ürün satılıyor.
Burada hem müşteriyi hem de devletin malı kurumlarını yanıltma işi mevcut.
Arçelik yetkililerine sesleniyorum, bu hizmet fişi kesilmiş ve bana zorla satılmış cihazın iadesi karşılığı paramın geri iadesini talep ediyorum. Bu servis firması Arçelik ismini kötüye kullanmaktır.

25 Haziran 2024 13:03 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Asaf
27 Haziran 2024 12:04

Arçelik Kötü Servis Ve Haksız Kazanç

21 Haziran 2024 13:584.931

Arçelik'ten kampanya kapsamında hem dondurucu hem de kurutma makinesi aldım. Kurutma makinesi kurulumuna servisi çağırdı...

Yanlış Kurulum Ve Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

7 Kasım 2024 18:096.114

Arçelik Bursa Koğukçınar Yetkili Servis yanlış kurulum ve eksik bilgilendirme yaptı. Kurutma makinesinin çamaşır makines...

Usulsüz Garanti Satışı Ve İade Sorunu

13 Ocak 2025 12:283.388

"Sorun çözüldü teşekkürler"

Kurutma Makinesi Kurulumunda Yaşanan Sorun ve Mağduriyet

9 Ekim 2024 16:1611.280

"Problem çözümü için Arçelik yetkili servisinden arandım. Sorunumun her basamağını takip eden firma temsilcisi arkadaş ile süreci yürüttük. Ürünün kurulumu aparat ücreti istenmeksizin yapıldı. Çözüm için teşekkür ederim."

Arçelik Servisinde Yanıltıcı Satış Ve Yetersiz Müşteri Desteği

7 Şubat 2025 16:164.853

Geçen hafta Arçelik marka kurutma makinesi aldım. Üründen yana hiçbir sıkıntım yok. Ancak gelen servisteki kendini bilme...

Tümünü Gör
Arçelik Dalga Geçiyor Sanırım!

Arçelik DalgaGeçiyor Sanırım!

Arçelik Ürün Değişimi İstiyoruz!

Arçelik ÜrünDeğişimi İstiyoruz!

Aleyna
Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Sıkıntısı!

Arçelik ÇamaşırKurutma Makinesi Sıkıntısı!

Özkan
Arçelik Kurutma Makinesi  Arızası!

Arçelik KurutmaMakinesi  Arızası!

Demet