Asaf sonuçtan çok memnun

Arçelik Bursa Koğukçınar Yetkili Servisi Müşteriyi Yanıltıyor

Arçelik Bursa Koğukçınar Yetkili Servisi Müşteriyi Yanıltıyor
24 Haziran 2024 21:55
Asaf'ın Teşekkür Mesajı
“Arçelik merkezi ve yetkili servis tarafından arandım, gerekeli bilgiler verildi, problem çözüldü, ürün iadesi karşılığı para iadesi yapıldı. Teşekkür ediyorum.”

Merhaba
Aldığım Arçelik kurutma makinesinin ücretsiz montajı için gelen Bursa Koğukçınar Yetkili Servis firmasından şikayetçiyim. Firma 645 TL para karşılığı "almaz iseniz" makineniz arızalanır diyerek "aşırı akım koruyucu" cihaz satışı yapmışlar. Ben işyerimde olduğum için elektrik meselesinden anlamayacak olan eşime oldubittiye getirerek bu ürünü satmışlar. Ben 15 dakika bile geçmeden servisi arayıp yanlış bir iş yaptıklarını bildirmeme ve bu gereksiz parçayı iade istememe rağmen talebim geçersiz sayılmıştır.
Sebep olarak da eşimin bu cihazı gönül rızası ile almış ve kutunun açılmış olması gösterilmiştir. Oysaki kutuyu açıp prize takan kendi personelleridir.
Telefonuma Arçelik ten gelen SMS mesajında da "Aldığınız hizmetin toplam tutarı 645 TL dir. Hizmet fişine şu linkten ulaşabilirsiniz" içeriği bulunmaktadır.
Bana hizmet fişi gönderiliyor oysaki servis işlemi altında zorla bir ürün satılıyor.
Burada hem müşteriyi hem de devletin malı kurumlarını yanıltma işi mevcut.
Arçelik yetkililerine sesleniyorum, bu hizmet fişi kesilmiş ve bana zorla satılmış cihazın iadesi karşılığı paramın geri iadesini talep ediyorum. Bu servis firması Arçelik ismini kötüye kullanmaktır.

25 Haziran 2024 13:03 (Şikayetten 15 saat sonra)
Asaf
Asaf
27 Haziran 2024 12:04

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 13:58
Elham sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 18:09
Tuba sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2025 12:28
"Sorun çözüldü teşekkürler"
Cihan sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2024 16:16
"Problem çözümü için Arçelik yetkili servisinden arandım. Sorunumun her basamağını takip eden firma temsilcisi arkadaş ile süreci yürüttük. Ürünün kurulumu aparat ücreti istenmeksizin yapıldı. Çözüm için teşekkür ederim."

Hatice
07 Şubat 2025 16:16