14 Aralık 2024 10:42

Arçelik marka 6384 HC model bulaşık makinemin alt ve üst sepetlerinin bazı yerleri paslandı. Bazı yerleri paslanmaktan da öte, artık çürüdüğü için kopmak üzere. Makinenin üzerinde yer alan bulaşık deterjanı markasının ve kullanım önerileri haricinde başka deterjan veya başka bir temizlik maddesi kullanmamamıza rağmen, malzeme kalitesizliği mi yoksa üretim hatası mı olduğunu bilemediğimiz bir şekilde, gün geçtikçe artan küf, pas ve çürüme ile sağlığımızı tehlikeye sokmaktadır. Yaşadığımız bu mağduriyet ve sağlığımızı tehlikeye sokan bu durum karşısında, Arçelik tarafından kullanmakta olduğumuz bulaşık makinesi orijinal sepetlerinden ücretsiz değişim talep ediyorum.

14 Aralık 2024 10:02

Arçelik marka 6384 hc model bulaşık makinemin alt ve üst sepetlerinin bazı yerleri paslandı. Bazı yerleri paslanmaktan da öte artık çürüdüğü için kopmak üzere. Makinenin üzerinde yer alan bulaşık deterjanı markasının ve kullanım önerileri haricinde başka deterjan veya başka bir temizlik maddesi kullanmamamıza rağmen malzeme kalitesizliği mi yoksa üretim hatası mı olduğunu bilemediğimiz bir şekilde gün geçtikçe artan küf, pas ve çürüme ile sağlığımızı tehlikeye sokmaktadır. Yaşadığımız bu mağduriyet ve sağlığımızı tehlikeye sokan bu durum karşısında Arçelik tarafından kullanmakta olduğumuz bulaşık makinesi orijinal sepetlerinden ücretsiz değişim talep ediyorum.

Ek
14 Aralık 2024 12:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
19 Aralık 2024 16:24

Bugün önce Muğla Arçelik servisi tarafından arandım bulaşık makinesi sepetlerinin geldiğini herhangi bir ücret talebinde bulunacaklarını belirtmeden servisten teslim alabileceğimi söylediler. 10 dakika sonra Arçelik müşteri hizmetleri tarafından tekrar aranıp Muğla servisinin arayıp aramadığını sordular arandığımı belirttim ardından ücret hakkında bilgi verildi mi diye soruldu ücretsiz değişim talep etmiştim dediğimde ise sepeti ücretsiz değiştiremediklerini 4 bin küsur tl ücreti karşılığında alabileceğim iletildi. Yakin tarihte aynı marka ve modelde aynı şikayetle yine sikayetvar a yazan kullanıcıların bazılarının talebi üzerine ücretsiz değişim yapılıp da aynı talep de ben bulunduğum zaman ücret istendiğini anlayabilmiş değilim. Diğer bulaşık makinesi marka veya modellerinde bu tarz problemler yokken bizim kullanmakta olduğumuz Arçelik 6384 hc model bulaşık makinesinde küflenme paslanma gibi sorunların sorumlusu biz olmamalıyız. Makinemle ilgili sorunun Arçelik tarafından ücretsiz olarak değişimini talep ediyorum.

14 Şubat 2025 12:48

Arçelik marka 6384hc model bulaşık makinesinin alt ve üst sepeti ile ilgili daha önce sıkıntı yaşadığımızı eşim belirtmiş. Olmasına rağmen dönüş sağlanmış fakat herhangi bir çözüm üretilmemiştir. Sağlanan dönüşte ücretsiz bir şekilde sepetlerin temin edileceği belirtilmiş ki daha önce mevcut sitede aynı model için bunun emsaline rastlamış bulunmaktayız. Fakat sepetler geldikten sonra bunu ücretsiz vermeyeceklerini belirterek bir kez daha bizi mağdur etmişlerdir. Arçelik firması bu şekilde kullandığım küflü, paslı sepetlerin sonucunda oluşabilecek sağlık sorunlarında tarafımızca çözüm üretmediğinden bizi çaresiz bırakmış. Aylardır sepetler servise geldiği halde bu ürünü kullanmaya mecbur kalmamıza neden olmuştur. Söylenen söz ile hareketin tutarsızlığı sonucunda verilen sözün tutulması ve mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.

05 Ağustos 2025 13:10

Arçelik Marka Bulaşık Makinesi Sepetlerinde Paslanma ve hijyen sorunu yaşamaktayım. Arçelik 6384 hc Bulaşık Makinesi Kullanmaktayız. Makine Arçelik'in kendi önerdiği Finish Marka Bulaşık Deterjanı ürünleri kullanılarak Kullanım sağlanmakta. Üründe Alt ve Üst sepetlerinde ciddi paslanmalar bulunmaktadır. Paslanmalar sebebiyle tarafımızca ürün hijyensiz bir durumda kullanılmak zorunda kalmaktadır. Arçelik gibi Ülkemizin Köklü Firmalarından birinin bu gizli ayıplı ürünlerin problemini bir an önce çözeceklerini düşünmekteyim.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 02:03
Paslanan Bulaşık Makinesi Sepetleri İçin Ücretsiz Değişim Talebi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 12:17

Gökhan
05 Mayıs 2024 17:42
Sinan sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2024 15:45
"Ortak bir bilinçle müşteri memnuniyetini önceleyen ve çözüm üreten, gerek firma temsilcisi gerekse Arçelik Kozyatağı Bayisi çalışanlarına teşekkür ederim."
Arçelik Bulaşık Makinesi Sepeti Paslanma Sorunu
Arçelik Bulaşık Makinesi Sepeti Paslanma Sorunu
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 02:43
Arçelik Bulaşık Makinesinin Sepetinin Pas Sorunu